Martijn Fischer zingt hits van Hazes - TivoliVredenburg
Naar agenda
vrijdag 20 oktober 2017

Dit evenement heeft reeds plaatsgevonden.

Martijn Fischer zingt hits van Hazes

19,50

prijzen zijn inclusief servicekosten

support
LAURA
aanvang
20:15
zaal open
19:30
nederlandstalighazesZij Gelooft In MijPandora

Nederlands grootste volkszanger aller tijden Andre Hazes is al dertien jaar niet meer onder ons, maar zijn repertoire lijkt wel populairder dan ooit. Vele zangers zingen nog steeds zijn nummers en Martijn Fischer doet dat misschien wel het beste. Logisch: hij speelde van 2012 tot 2014 de rol van Hazes in de musical Hij Gelooft In Mij en herhaalde dat in 2015 in de film Bloed, Zweet En Tranen (waar hij een Gouden Kalf mee won). De Vlieger, Zij Gelooft In Mij, Een Beetje Verliefd, Zeg Maar Niets Meer, Ik Meen t: met zo n onafzienbare rij tophits kan het vanavond alleen maar een groot meezingfestijn worden!

 

Na het concert is de avond nog jong! In onze Biergarten op vijf- en zeshoog kun je nog de hele avond/nacht terecht voor arcade games, tafeltennis, bierspecials, cocktails en het beste uitzicht van Utrecht. Daarbovenop hebben we (bijna) elk weekend parksfeer verhogende activiteiten zoals een silent disco, short films op groot scherm, live-optredens, stand-up comedy of iets anders!

De Biergarten is gratis toegankelijk. Check de agenda voor het weekend-programma en afwijkende openingstijden: www.tivolivredenburg.nl/biergarten

Wellicht vind je ook interessant

vr 2 nov 2018

The Human League

zo 7 okt 2018

José González with The String Theory

wo 13 jun 2018

Rodriguez

Cookie

Wij maken gebruik van cookies om je website- bezoek 'slimmer' te maken en omwille van statistieken.

Klik op onderstaande button om hiermee akkoord te gaan.

Akkoord