donderdag 24 juni 2021

Martha Fields

Texaanse rootsy country met een blues twist

BEKIJK ONS GEHELE ROOTSPROGRAMMA HIER

19:30
zaal open
20:15
aanvang
22:00
verwachte eindtijd

Tijden zijn onder voorbehoud.

support act
geen
locatie
donderdag 24 juni 2021

Martha Fields

Texaanse rootsy country met een blues twist

Op basis van de verwachte versoepelingen van de coronamaatregelen kan dit concert doorgaan met beperkte capaciteit en op anderhalve meter afstand. Op deze pagina vind je kort voor het concert up-to-date informatie over de op dat moment geldende coronamaatregelen.

De Amerikaanse Martha Fields heeft door een paar mooie tourtjes inmiddels vele harten in Nederland veroverd. De van oorsprong ras-Texaanse (met ook roots in de Appalachen) tourde o.a. met Ricky Scaggs en Merle Travis, maar verdeelt tegenwoordig haar tijd tussen thuisland Amerika en tweede vaderland Frankrijk. En ze plukt het beste van twee kanten: haar muzikale roots liggen natuurlijk in country, bluegrass en alles wat tegenwoordig Americana heet en in Frankrijk heeft ze twee snarentovenaars gevonden die geweldig met de vereiste instrumenten zoals de dobro, banjo en de gitaar overweg kunnen. Live staat Fields ook altijd garant voor een veelzijg muzikaal feestje, want los van alle muzikale kwaliteiten weet ze ook een heerlijke amicale band te smeden met haar publiek en worden mooie eigen nummers aangevuld met bekende en onbekende songs van anderen, die dan steevast de “Texas Martha - House of Twang behandeling” meekrijgen. Niet voor niets hebben haar vorige twee albums heel hoog gescoord in de jaarlijsten van de Euro Americana Charts. En dat verwachten we ook van haar nieuwe album "Headed South" dat volgende maand zal verschijnen.

Veilig en ontspannen naar TivoliVredenburg
Geen corona-gerelateerde klachten? We ontvangen je graag! Bij al onze evenementen volgen we natuurlijk de actuele richtlijnen, en ons eigen protocol. Bij binnenkomst (met een geldig ticket) zullen wij vragen naar jouw gezondheid en die van je huisgenoten. Je kunt deze gezondheidscheck op de dag van je bezoek ook alvast online doen en bij binnenkomst je groene scherm tonen. Bereid je bezoek goed voor en lees hier wat je kunt verwachten. 

 

Zie ook

wo 9 mrt 2022

Frazey Ford

Soulvolle countrysongs met een uniek stemgeluid

do 25 nov 2021

Judy Blank

Mix van groovy americana met eigenwijze folk- en rootspop

vr 19 nov 2021

Kaia Kater

Appalachen Bluegrass meets Nina Simone!