Zaal open
Aanvang
Verwacht einde
Support act
geen
Locatie
Cloud Nine
Attend
Facebook-event

Martha Fields

Texaanse rootsy country met een blues twist

Geweest

Dit concert gaat door onder de huidige coronamaatregelen. Er is een servicemail met meer informatie naar de kaartkopers gestuurd. Deze niet ontvangen? Klik dan hier voor praktische info rondom het concert. 

De Amerikaanse Martha Fields heeft door een paar mooie tourtjes inmiddels vele harten in Nederland veroverd. De van oorsprong ras-Texaanse (met ook roots in de Appalachen) tourde o.a. met Ricky Scaggs en Merle Travis, maar verdeelt tegenwoordig haar tijd tussen thuisland Amerika en tweede vaderland Frankrijk. En ze plukt het beste van twee kanten: haar muzikale roots liggen natuurlijk in country, bluegrass en alles wat tegenwoordig Americana heet en in Frankrijk heeft ze twee snarentovenaars gevonden die geweldig met de vereiste instrumenten zoals de dobro, banjo en de gitaar overweg kunnen. Live staat Fields ook altijd garant voor een veelzijg muzikaal feestje, want los van alle muzikale kwaliteiten weet ze ook een heerlijke amicale band te smeden met haar publiek en worden mooie eigen nummers aangevuld met bekende en onbekende songs van anderen, die dan steevast de “Texas Martha - House of Twang behandeling” meekrijgen. Niet voor niets hebben haar vorige twee albums heel hoog gescoord in de jaarlijsten van de Euro Americana Charts. En dat verwachten we ook van haar nieuwe album "Headed South" dat volgende maand zal verschijnen.

Veilig en ontspannen naar TivoliVredenburg
Geen corona-gerelateerde klachten? We ontvangen je graag! Bij al onze evenementen volgen we natuurlijk de actuele richtlijnen, en ons eigen protocol. Bij binnenkomst (met een geldig ticket) zullen wij vragen naar jouw gezondheid en die van je huisgenoten. Je kunt deze gezondheidscheck op de dag van je bezoek ook alvast online doen en bij binnenkomst je groene scherm tonen. Bereid je bezoek goed voor en lees hier wat je kunt verwachten.