donderdag 15 oktober 2020

Marion Dumeige

Dutch Classical Talent

19:30
zaal open
20:30
aanvang
21:30
verwachte eindtijd

Tijden zijn onder voorbehoud.

uitvoerenden

Marion Dumeige sopraan
Aarón Ormaza Vera piano
Boudewijn Ruigrok verteller

programma

Puccini Aria’s uit: La Bohème
Mozart Aria’s uit: Don Giovanni
Debussy, Schubert liederen

locatie
donderdag 15 oktober 2020

Marion Dumeige

Dutch Classical Talent

Ben je winnaar van de Dutch Classical Talent Tour, dan behoor je tot de allergrootste talenten en beloftes op Nederlandse bodem. Dat bewijzen de namen van vorige deelnemers: Tania Kross, Ties Mellema, Lavinia Meijer, Nora Fischer en het Van Baerle Trio. De door een vakjury geselecteerde winnaars toeren langs twaalf zalen in het land. De concerten beginnen om 21.00 uur, hebben geen pauze maar wel een spraakmakende meet & greet plus drankje na afloop.

Als de jury een zangeres omschrijft als ‘kanon’, dan weet het publiek dat er een expressieve sopraan ten tonele verschijnt. Dit programma geeft Marion Dumeige in alle opzichten de gelegenheid haar lyrische talent te etaleren. Met liefdesaria’s uit La Bohème en Don Giovanni en romantische liederen als La flûte de pan en Gretchen am Spinnrade maakt de Franse sopraan haar eigen intieme solo-opera. In de vurige liefdesgeschiedenis die ze bezingt, krijgt ze gezelschap van een verteller.

Klik hier voor de website van Marion Dumeige.

Uw bezoek 
Tijdens dit concert volgen we volledig de actuele richtlijnen en adviezen van de overheid en het RIVM. We ontvangen u graag! Maar: alles is anders in coronatijd, zo ook uw bezoek aan ons. Lees op deze pagina meer over onze maatregelen. 

Zie ook

vr 11 dec 2020

xSight @ Percussion Duo

Dutch Classical Talent

zo 9 mei 2021

Finale Dutch Classical Talent 2021

Dutch Classical Talent

do 28 jan 2021

Seán Morgan-Rooney

Dutch Classical Talent