donderdag 15 oktober 2020

Marion Dumeige

Wordt verplaatst

Verplaatst
19:30
zaal open
20:30
aanvang
21:30
verwachte eindtijd

Tijden zijn onder voorbehoud.

uitvoerenden

Marion Dumeige sopraan
Aarón Ormaza Vera piano
Boudewijn Ruigrok verteller

programma

Puccini Aria’s uit: La Bohème
Mozart Aria’s uit: Don Giovanni
Debussy, Schubert liederen

locatie
donderdag 15 oktober 2020

Marion Dumeige

Wordt verplaatst

Verplaatst

Dit concert is vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verplaatst naar donderdag 15 april 2021. Actuele informatie over afgelastingen en verplaatsingen door corona vind je hier. Reeds gekochte tickets blijven geldig voor de nieuwe datum. Er is een e-mail met meer informatie gestuurd naar de ticketkopers. Je begrijpt vast dat deze situatie een grote impact heeft op onze organisatie. We vragen ticketkopers daarom om hun mail goed in de gaten te houden, en op onze website te kijken voor meer informatie.

Ben je winnaar van de Dutch Classical Talent Tour, dan behoor je tot de allergrootste talenten en beloftes op Nederlandse bodem. Dat bewijzen de namen van vorige deelnemers: Tania Kross, Ties Mellema, Lavinia Meijer, Nora Fischer en het Van Baerle Trio. De door een vakjury geselecteerde winnaars toeren langs twaalf zalen in het land.

Als de jury een zangeres omschrijft als ‘kanon’, dan weet het publiek dat er een expressieve sopraan ten tonele verschijnt. Dit programma geeft Marion Dumeige in alle opzichten de gelegenheid haar lyrische talent te etaleren. Met liefdesaria’s uit La Bohème en Don Giovanni en romantische liederen als La flûte de pan en Gretchen am Spinnrade maakt de Franse sopraan haar eigen intieme solo-opera. In de vurige liefdesgeschiedenis die ze bezingt, krijgt ze gezelschap van een verteller.

Klik hier voor de website van Marion Dumeige.

Lees hier de toelichting bij het concert, geschreven door Agnes van der Horst.