donderdag 15 oktober 2020

Marion Dumeige

Wordt verplaatst

Verplaatst
19:30
zaal open
20:30
aanvang
21:30
verwachte eindtijd

Tijden zijn onder voorbehoud.

uitvoerenden

Marion Dumeige sopraan
Aarón Ormaza Vera piano
Boudewijn Ruigrok verteller

programma

Puccini Aria’s uit: La Bohème
Mozart Aria’s uit: Don Giovanni
Debussy, Schubert liederen

locatie
donderdag 15 oktober 2020

Marion Dumeige

Wordt verplaatst

Verplaatst

Vanwege de coronamaatregelen kan dit concert niet doorgaan op de manier zoals het oorspronkelijk bedacht is. Wij werken er samen met de musici hard aan om zo snel mogelijk duidelijkheid te verschaffen. Als dit concert wordt verplaatst naar een nieuwe datum of definitief wordt afgelast, dan worden ticketkopers daar zo snel mogelijk over geïnformeerd via e-mail. Dit kan echter enige tijd duren. U begrijpt vast dat corona een grote impact heeft op onze organisatie. We vragen u daarom uw mail en onze website goed in de gaten te houden, en niet per e-mail of telefoon om meer informatie te vragen. Actuele informatie over afgelastingen en verplaatsingen door corona vindt u hier

Ben je winnaar van de Dutch Classical Talent Tour, dan behoor je tot de allergrootste talenten en beloftes op Nederlandse bodem. Dat bewijzen de namen van vorige deelnemers: Tania Kross, Ties Mellema, Lavinia Meijer, Nora Fischer en het Van Baerle Trio. De door een vakjury geselecteerde winnaars toeren langs twaalf zalen in het land.

Als de jury een zangeres omschrijft als ‘kanon’, dan weet het publiek dat er een expressieve sopraan ten tonele verschijnt. Dit programma geeft Marion Dumeige in alle opzichten de gelegenheid haar lyrische talent te etaleren. Met liefdesaria’s uit La Bohème en Don Giovanni en romantische liederen als La flûte de pan en Gretchen am Spinnrade maakt de Franse sopraan haar eigen intieme solo-opera. In de vurige liefdesgeschiedenis die ze bezingt, krijgt ze gezelschap van een verteller.

Klik hier voor de website van Marion Dumeige.

Lees hier de toelichting bij het concert, geschreven door Agnes van der Horst.

Veilig en ontspannen naar TivoliVredenburg
Geen corona-gerelateerde klachten? We ontvangen u graag! Bij al onze evenementen volgen we natuurlijk de actuele richtlijnen, en ons eigen protocol. Bij binnenkomst (met een geldig ticket) zullen wij vragen naar uw gezondheid en die van uw huisgenoten. U kunt deze gezondheidscheck op de dag van je bezoek ook alvast online doen en bij binnenkomst uw groene scherm tonen. Bereid uw bezoek goed voor en lees hier wat u kunt verwachten.

Zie ook

do 1 apr 2021

Anton Mecht Spronk

Dutch Classical Talent

zo 9 mei 2021

Finale Dutch Classical Talent 2021

Dutch Classical Talent