donderdag 15 april 2021

Marion Dumeige

verplaatst naar 17 juni 2021

Verplaatst
20:30
aanvang

Tijden zijn onder voorbehoud.

uitvoerenden

Marion Dumeige sopraan
Aarón Ormaza Vera piano
Boudewijn Ruigrok verteller

programma

Puccini Aria’s uit: La Bohème
Mozart Aria’s uit: Don Giovanni
Debussy, Schubert liederen

donderdag 15 april 2021

Marion Dumeige

verplaatst naar 17 juni 2021

Verplaatst

Vanwege de uitbraak van het coronavirus is dit concert (meerdere keren) verplaatst. Het concert staat nu gepland op donderdag 17 juni 2021. In eerste instantie stond het gepland op 15 oktober 2020 en werd het eerder verplaatst naar 15 april 2021. Tickets blijven geldig voor de nieuwe datum. Er is een e-mail met meer informatie gestuurd naar de ticketkopers. Je begrijpt vast dat deze situatie een grote impact heeft op onze organisatie. We vragen ticketkopers daarom hun mail goed in de gaten te houden, en op onze website te kijken voor meer informatie. Actuele informatie over afgelastingen en verplaatsingen door corona vind je hier.

Ben je winnaar van de Dutch Classical Talent Tour, dan behoor je tot de allergrootste talenten en beloftes op Nederlandse bodem. Dat bewijzen de namen van vorige deelnemers: Tania Kross, Ties Mellema, Lavinia Meijer, Nora Fischer en het Van Baerle Trio. De door een vakjury geselecteerde winnaars toeren langs twaalf zalen in het land.

Als de jury een zangeres omschrijft als ‘kanon’, dan weet het publiek dat er een expressieve sopraan ten tonele verschijnt. Dit programma geeft Marion Dumeige in alle opzichten de gelegenheid haar lyrische talent te etaleren. Met liefdesaria’s uit La Bohème en Don Giovanni en romantische liederen als La flûte de pan en Gretchen am Spinnrade maakt de Franse sopraan haar eigen intieme solo-opera. In de vurige liefdesgeschiedenis die ze bezingt, krijgt ze gezelschap van een verteller.

Klik hier voor de website van Marion Dumeige.

Lees hier de toelichting bij het concert, geschreven door Agnes van der Horst.