woensdag 26 oktober 2022

Marillion

Goed geoliede progrockmachine

19:00
zaal open
20:15
aanvang

Tijden zijn onder voorbehoud.

support act
geen
locatie
woensdag 26 oktober 2022

Marillion

Goed geoliede progrockmachine

Bij dit concert zijn zowel staanplaatsen als zitplaatsen, er is vrije plaatskeuze. Op dinsdag 25 oktober 2022 staat Marillion ook in onze Grote Zaal.

De Engelse band Marillion is uitgegroeid tot een goed geoliede progrockmachine die zelfs tijdens epische nummers van zeventien minuten de spanning moeiteloos vasthoudt. Met 41 jaar op de teller is de band inmiddels mijlenver verwijderd van de jarentachtighits (Kayleigh, Incommunicado) waarmee ze doorbraken, maar Marillion is nog steeds relevant. Zo hebben de vijf heren hebben zojuist hun The Light At The End Of The Tunnel-tour aangekondigd en meldt frontman Steve Hogarth; ‘We zijn momenteel bezig met het schrijven van album nummer 19 en kijken ernaar uit om weer op pad te gaan’. En zoals ze al bewezen tijdens hun Grote Zaal-concerten van vorig jaar: alle bandleden lijken beter in vorm dan ooit!

Dit is het verplaatste concert van 24 oktober 2021. Tickets blijven geldig voor deze nieuwe datum. Er is een e-mail met meer informatie gestuurd naar de ticketkopers.

Zie ook

di 8 mrt 2022

Steve Hackett

Genesis' Seconds Out integraal

do 24 feb 2022

Queen Extravaganza

Wordt verplaatst | Queen's official tribute band!

ma 7 mrt 2022

Steve Hackett

Genesis' Seconds Out integraal