dinsdag 25 oktober 2022

Marillion

19:00
zaal open
20:15
aanvang

Tijden zijn onder voorbehoud.

support act
geen
locatie
dinsdag 25 oktober 2022

Marillion

Dit concert is vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verplaatst van 21 oktober 2021 naar de bovenstaande datum. Actuele informatie over afgelastingen en verplaatsingen door corona vind je hier. Reeds gekochte tickets blijven geldig voor de nieuwe datum. Er is een e-mail (let op, in de mail wordt de onjuiste dag vermeldt, de juiste dag is dinsdag 25 oktober 2022, er volgt later deze week een rectificatiemail) met meer informatie gestuurd naar de ticketkopers. Je begrijpt vast dat deze situatie een grote impact heeft op onze organisatie. We vragen ticketkopers daarom om hun mail goed in de gaten te houden.

Bij dit concert zijn zowel staanplaatsen als zitplaatsen, er is vrije plaatskeuze. Op woensdag 26 oktober 2022 staat Marillion ook in onze Grote Zaal.

De Engelse band Marillion is uitgegroeid tot een goed geoliede progrockmachine die zelfs tijdens epische nummers van zeventien minuten de spanning moeiteloos vasthoudt. Met 41 jaar op de teller is de band inmiddels mijlenver verwijderd van de jarentachtighits (Kayleigh, Incommunicado) waarmee ze doorbraken, maar Marillion is nog steeds relevant. Zo hebben de vijf heren hebben zojuist hun The Light At The End Of The Tunnel-tour aangekondigd en meldt frontman Steve Hogarth; ‘We zijn momenteel bezig met het schrijven van album nummer 19 en kijken ernaar uit om weer op pad te gaan’. En zoals ze al bewezen tijdens hun Grote Zaal-concerten van vorig jaar: alle bandleden lijken beter in vorm dan ooit!

 

Zie ook

di 8 mrt 2022

Steve Hackett

Genesis' Seconds Out integraal

do 24 feb 2022

Queen Extravaganza

Queen's official tribute band!

ma 7 mrt 2022

Steve Hackett

Genesis' Seconds Out integraal