Zaal open
Aanvang
Regulier
Regulier
€ 35,50
CJP
€ 28,50
Inclusief servicekosten.
Uitvoerenden

Marco Beasley tenor
Stefano Rocco aartsluit & barokgitaar

Programma

Werken van Monteverdi, Purcell, Pierre Guédron, Nick Drake e.a.

Locatie
Hertz

Marco Beasley & Stefano Rocco

Due Radici, from Italy to England and back

incl. servicekosten

Marco Beasley is meer dan een zanger met een voorliefde voor oude muziek. De Napolitaanse Brit is een performer en verhalenverteller pur sang. Met zijn charisma en zijn stem neemt hij je mee op een persoonlijke reis. Hij laat zich niet alleen in zijn ziel kijken, maar spiegelt je ook tijdloze gevoelens voor van binding, onthechting en zingeving.

Een confrontatie tussen noord en zuid
Van Italië naar Engeland en weer terug: in een van zijn persoonlijkste concertprogramma’s ooit gaat de in Napels geboren Italiaans-Britse tenor Marco Beasley op zoek naar zijn eigen muzikale wortels, een treffen tussen Noord en Zuid. In deze sentimental journey blikt hij terug op zijn leven, waarin twee schijnbare uitersten zijn verenigd. Metgezel in dit muzikale avontuur is snarentovenaar Stefano Rocco, met wie Beasley al tijdens zijn studententijd in Bologna musiceerde. De muzikale tocht strekt van Pierre Guédron tot Nick Drake, met tussenstops bij componisten als Claudio Monteverdi en Henry Purcell.

Korting vanaf vier concerten
Bij dit concert kun je 15% korting ontvangen door voor vier of meer klassieke concerten tegelijk kaarten aan te schaffen. Kijk hier hoe het werkt.

Zie ook

Van Swieten Society

Amsterdam Sinfonietta & Lucie Horsch

Lucie in the Sky with Diamonds

Tiburtina

Hildegard Dag