woensdag 25 november 2020

Marble Sounds

Melancholische indiefolk met uitstapjes naar prettige postpunk

CHECK ONS

INDIEPROGRAMMA

19:30
zaal open
20:30
aanvang

Tijden zijn onder voorbehoud.

support act
geen
locatie
woensdag 25 november 2020

Marble Sounds

Melancholische indiefolk met uitstapjes naar prettige postpunk

Dit concert is coronaproof georganiseerd. Bij al onze concerten en evenementen volgen we volledig de actuele richtlijnen en adviezen van de overheid en het RIVM. We ontvangen je graag! Maar: alles is anders in coronatijd. Zo ook je bezoek aan ons. Je kunt nu alleen bij ons langskomen als je geen corona gerelateerde klachten hebt, en alleen met een vooraf aangeschaft geldig ticket. Bereid je bezoek goed voor en lees hier wat je kunt verwachtenBekijk hier de ervaringen van bezoekers van ons coronaproof programma.  

Dit concert is vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verplaatst van n donderdag 14 mei naar de bovenstaande datum. Actuele informatie over afgelastingen en verplaatsingen door corona vind je hier. Reeds gekochte tickets blijven geldig voor de nieuwe datum. Er is een e-mail met meer informatie gestuurd naar de ticketkopers. Je begrijpt vast dat deze situatie een grote impact heeft op onze organisatie. We vragen ticketkopers daarom om hun mail goed in de gaten te houden. 

Marble Sounds is de band van de Vlaamse singer-songwriter Pieter Van Dessel, ook actief bij electroformatie Plastic Operator. Met Marble Sounds (waarin ook twee leden van Isbells zitten) maakt hij melancholische indiefolk waarbij de bladeren bijna vanzelf van de bomen vallen, al ontsporen de nummers ook geregeld in prettige postpunk-exercities. In 2018 verscheen hun vierde studioalbum The Advice To Travel Light, waarop de band een wat rijker geluid presenteert, inclusief fraaie strijkers. Op 18 april 2020 (Record Store Day) verschijnt er een exclusief vinylalbum met de twee digitale ep’s Traces / Recast, met outtakes en tracks die eerder enkel op compilaties of als bonus tracks verschenen. Op Traces / Recast bewijst Marble Sounds bovenal weer zijn veelzijdigheid: stevige, catchy rock naast meer ingetogen, akoestische songs.