menu zoeken
Naar agenda
zondag 5 april 2015

Dit evenement heeft reeds plaatsgevonden.

Mainstreet

20

Prijzen zijn inclusief servicekosten.

support
Boycode
aanvang
19:00
zaal open
18:00
boybandnederlandsronda

Voor dit concert zijn alleen kaarten verkocht via Ticketmaster.nl. Dit houdt in dat wanneer er kaarten verkocht worden via andere websites, dit waarschijnlijk ongeldige kaarten of nepkaarten zijn, deze geven dus geen toegang tot de show. Zie ook http://www.weetwaarjekoopt.nl. Ticketmaster kaarten zijn niet te koop bij de kassa van TivoliVredenburg, maar enkel via de Ticketmaster verkooppunten.

Wat praktische informatie: De deuren gaan om 18:00u open, daarvoor is er geen entree mogelijk. Het concert is rond 21:15u afgelopen. We verzoeken je zo goed mogelijk de instructies van ons personeel te volgen om een goede inloop te garanderen. Er zijn verschillende rijen voor VIP en reguliere tickets. Kijk dus goed op de borden in welke rij je moet gaan staan. Als je vroeg in de rij gaat staan raden aan om van tevoren goed het weerbericht te bekijken. We delen geen eten of drinken uit, dus zorg dat je voldoende meeneemt! Er is een bewaakte garderobe aanwezig (1 euro per item). De zaal heeft enkel staanplaatsen, dus er zijn geen vaste plaatsen en je kan zelf een plekje uitzoeken in de zaal. Voor de veiligheid worden er dranghekken geplaatst. TivoliVredenburg schenkt geen alcohol aan jongeren onder de 18 jaar. Voor het zelfstandig bezoeken (zonder begeleiding van een meerderjarige) van dit concert hanteren wij een adviesleeftijd van 14 jaar. Bezoekers onder de 14 jaar mogen wel naar binnen, maar worden geadviseerd samen met meerderjarige het concert te bezoeken. Meer informatie over de zaal is hier te vinden.
Beneden in het pand bevindt zich café Het Gegeven Paard waar ouders tijdens de show eventueel kunnen verblijven voor een hapje en een drankje. Hier is geen entreebewijs voor nodig. TivoliVredenburg is goed bereikbaar met het Openbaar Vervoer. Parkeren kan in de nabijgelegen parkeergarages Hoog Catherijne en La Vie.

Wellicht vind je ook interessant

zo 21 okt 2018

Fluister: Tristan Perich + Lesley Flanigan

Experimentele elektronsiche muziek

za 16 mrt 2019

Diggy Dex

Nederlandse producer, rapper en zanger

za 12 jan 2019

GOSTO

Soulvolle triphopsongs

Cookie

Wij maken gebruik van cookies om je website- bezoek 'slimmer' te maken en omwille van statistieken.

Klik op onderstaande button om hiermee akkoord te gaan.

Akkoord