zondag 28 februari 2021

Livestream: Maarten Hogenhuis Trio +2

Sunday Afternoon Jazz Livestream

geweest
Uit de serie

Sunday Afternoon Jazz Livestreams

16:00
aanvang
16:00
zaal open
17:10
verwachte eindtijd

Tijden zijn onder voorbehoud.

uitvoerenden

Maarten Hogenhuis sax
Ian Cleaver trompet
Jesse van Ruller gitaar
Mark Schilders drums
Phil Donkin bas

zondag 28 februari 2021

Livestream: Maarten Hogenhuis Trio +2

Sunday Afternoon Jazz Livestream

geweest

Om deze livestream te kunnen bekijken dien je een ticket gekocht te hebben via bovenstaande button. Bij aankoop ontvang je een persoonlijke inlogcode voor de livestream, te vinden in het pdf-bestand van je bevestigingsmail. Bekijk ook de veelgestelde vragen over onze livestreams. Je kunt dit concert zondag 28 februari vanaf 16:00 uur bekijken via een livestream op deze pagina (en tot twee weken na het concert terugkijken).

Met BRUUT!, Krupa & the Genes en zijn eigen trio is saxofonist Maarten Hogenhuis een welkome gast op de Nederlandse jazzpodia. Hij staat bekend om zijn vermogen om met weinig middelen uitgesproken, pakkende muziek te maken. In 2019 werd hij gevraagd voor de prestigieuze North Sea Jazz Compositieopdracht, waarvoor hij zijn vaste trio uitbreidde met een aantal gastmusici. Het concert van vanmiddag bouwt voort op deze formule. Zo treden naast zijn vaste ritmesectie ook trompettist Ian Cleaver en gitarist Jesse van Ruller aan. Zij spelen nieuwe composities en een selectie van minder bekende standards uit het American Songbook.

Sunday Afternoon Jazz Livestreams
Dit concert is onderdeel van de serie Sunday Afternoon Jazz Livestreams. Zolang onze deuren gesloten blijven presenteren we elke week een Sunday Afternoon Jazz Livestream! Geniet elke zondag om 16:00 uur van knisperverse jazz van de toplaag van de Nederlandse jazzscene.

In verband met de huidige ontwikkelingen omtrent het coronavirus is dit concert afgelast voor publiek en gaat dit concert door als livestream. Ticketkopers hebben een mail ontvangen met meer informatie.