dinsdag 10 augustus 2021

Maan

Coronatoegangsbewijs nodig | Bekend van pophits als Blijven Slapen en Hij Is Van Mij

geweest
19:00
zaal open
19:45
aanvang
22:00
verwachte eindtijd

Tijden zijn onder voorbehoud.

support act
geen
locatie
dinsdag 10 augustus 2021

Maan

Coronatoegangsbewijs nodig | Bekend van pophits als Blijven Slapen en Hij Is Van Mij

geweest

Dit concert is naar aanleiding van de maatregelen vanuit de overheid om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan verplaatst van Slottuin Zeist naar TivoliVredenburg (in onze Ronda zaal). Daarnaast is voor dit concert nu ook een coronatoegangsbewijs (een vaccinatie-, test- of herstelbewijs) nodig, daarover lees je hieronder meer. Er is een e-mail met meer informatie gestuurd naar de ticketkopers. Je begrijpt vast dat deze situatie een grote impact heeft op onze organisatie. We vragen ticketkopers daarom hun mail goed in de gaten te houden, en niet per e-mail of telefoon om meer informatie te vragen.  

Coronatoegangsbewijs nodig
Om dit programma te bezoeken heb je naast een toegangsticket ook een coronatoegangsbewijs (een vaccinatie-, test- of herstelbewijs) nodig, omdat hier geen 1,5 meter afstand gehouden wordt (er zijn wel zitplaatsen). Het coronatoegangsbewijs kan getoond worden via de CoronaCheck-app of op papier. Kijk voor meer informatie hierover op de website van Testen voor Toegang.

Als één artiest in de afgelopen jaren enorm is gegroeid, is het Maan. Slechts drie jaar nadat ze The Voice of Holland won, heeft de zangeres een carrière opgebouwd die bol staat van de gouden en platina successen. Daarbij scoorde ze ook hits met andere artiesten, zoals Ronnie Flex en Sevn Alias. Ook in 2021 zet ze het succes door met haar recentste hit ‘Bijven Slapen’ manifesteert ze zich gestaag als een van de grootste jonge artiesten van Nederland. De veelzijdigheid in haar stem en muzikaliteit zorgt ervoor dat ze zich moeiteloos kan bewegen in verschillende genres zonder zichzelf te verliezen.