donderdag 28 oktober 2021

Maaike Ouboter

Hoopvolle muziek van singer-songwriter met band

geweest
19:00
zaal open
19:45
aanvang
22:00
verwachte eindtijd

Tijden zijn onder voorbehoud.

support act
Sarah & Julia
locatie
donderdag 28 oktober 2021

Maaike Ouboter

Hoopvolle muziek van singer-songwriter met band

geweest

Coronatoegangsbewijs en ID
Om dit programma te bezoeken heb je behalve een ticket ook een coronatoegangsbewijs nodig, in de vorm van een QR-code. Ook vragen we naar je legitimatiebewijs. Informatie hierover vind je op deze pagina

Er zijn bij dit concert alleen staanplaatsen.

Maaike Ouboter beleeft een stormachtige doorbraak met haar deelname aan het televisieprogramma De Beste Singer-songwriter van Nederland. Haar optreden in het televisieprogramma met het nummer Dat Ik Je Mis wordt op Youtube ruim 25 miljoen keer bekeken en de single wordt met platina bekroond. Dit voorjaar is ze terug met de release van de single Doe Mij Maar Het Verdriet. Zelf zegt ze hier over “het is een ode aan het leven en de liefde. En als dat dan eindigt in verdriet, dan toch liever het verdriet dan dat je die liefde nooit hebt gekend”. Uiteindelijk is dat een thema in haar hele oeuvre: Hoopvolle muziek over het leven in al zijn lagen. En met dit ouvre én nieuwe muziek keert ze komend najaar samen met haar band terug in Utrecht.

Sarah & Julia
Sarah en Julia, twee zussen met een gedeelde passie en een gedeeld leven. Ze schrijven hun eigen muziek, spelen verschillende instrumenten en zingen in samenzang zoals alleen familie dat kan. Op jonge leeftijd stonden ze al in het theater en ook zijn ze regelmatig in films en series te zien. Sarah en Julia vertellen authentieke verhalen geïnspireerd door de mensen en de wereld om hen heen. Momenteel werken ze aan hun debuut EP met een indie-folk geluid.