Zaal open
Aanvang
Verwacht einde
Support act
geen support
Locatie
Cloud Nine
Attend
Facebook-event

Lyenn

Dromerige singer-songwriter en bassist bij Mark Lanegan

Geweest

Dit concert is coronaproof georganiseerd. Bij al onze concerten en evenementen volgen we volledig de actuele richtlijnen en adviezen van de overheid en het RIVM. We ontvangen je graag! Maar: alles is anders in coronatijd. Zo ook je bezoek aan ons. Je kunt nu alleen bij ons langskomen als je geen corona gerelateerde klachten hebt, en alleen met een vooraf aangeschaft geldig ticket. Bereid je bezoek goed voor en lees hier wat je kunt verwachten. Bekijk hier de ervaringen van bezoekers van ons coronaproof programma.  

Dit is het verplaatste concert van vrijdag 27 maart. Tickets blijven geldig voor de nieuwe datum, er is een e-mail met meer informatie verstuurd naar de ticketkopers.

De Belg Frederic Lyenn Jacques ken je misschien als bassist bij Mark Lanegan, maar hij houdt er onder de naam Lyenn ook nog een solocarrière op na. Met totaal andere muziek dan de donkere rock van Lanegan, want Lyenn maakt dromerige, weemoedige nummers die hij zingt met een falset die aan het stemgeluid van Jeff Buckley doet denken. Begin januari 2020 verscheen Lyenns derde album Adrift, net als voorganger Slow Healer (2016) opgenomen in IJsland met Jacques’ compaan Shazad Ismaily, gitarist bij Bonnie ‘Prince’ Billy. Geraffineerde, David Sylvian-achtige popmuziek van het hoogste niveau!