vrijdag 25 juni 2021

Lunchpauzeconcert Klassiek

Gratis - Emir Steyerbergprijs 2021

Bekijk het programmaoverzicht!

lunchpauzeconcerten

11:30
zaal open
12:30
aanvang

Tijden zijn onder voorbehoud.

vrijdag 25 juni 2021

Lunchpauzeconcert Klassiek

Gratis - Emir Steyerbergprijs 2021

Dit concert kan doorgaan met beperkte capaciteit en op anderhalve meter afstand. Op deze pagina vind je kort voor het concert up-to-date informatie over de op dat moment geldende coronamaatregelen.  Dit concert is gratis te bezoeken. Je kunt je gratis tickets (uitsluitend) online reserveren vanaf woensdag 23 juni 10.00 uur. Het is niet mogelijk om tickets te bestellen aan de kassa.

Het wekelijkse lunchpauzeconcert op vrijdag krijg een nieuw, hybride jasje: na maanden van een online variant, ben je weer welkom aanstormend talent live te aanschouwen in onze Hertz. Ook online blijft het talent van conservatoria door heel Nederland aan zet: dit concert is te volgen via een gratis livestream via Studio TivoliVredenburg.

Afstuderende cello-, piano- en viooltalenten van het Utrechts Conservatorium strijden om de Emir Steyerbergprijs: de prijs voor de meest veelbelovende afstudeerder. De genomineerden maken dit finaleconcert kans op de hoofdprijs van €3000,- en twee aanmoedigingsprijzen van €1000,-, welke aan het eind van het concert na juryberaad worden uitgereikt. In een kleine showcase klassiek betreden de talenten ons podium in Hertz, en daar kan je bij zijn. Ontmoet het talent van morgen in Hertz!

Veilig en ontspannen naar TivoliVredenburg
Geen corona-gerelateerde klachten? We ontvangen je graag! Bij al onze evenementen volgen we natuurlijk de actuele richtlijnen, en ons eigen protocol. Bij binnenkomst (met een geldig ticket) zullen wij vragen naar jouw gezondheid en die van je huisgenoten. Je kunt deze gezondheidscheck op de dag van je bezoek ook alvast online doen en bij binnenkomst je groene scherm tonen. Bereid je bezoek goed voor en lees hier wat je kunt verwachten.