ontdek het programma

alle lunchpauzeconcerten
Zaal open
Aanvang
Verwacht einde
Programma

Shaw Entr’acte for String orchestra
Mozart Symfonie nr. 40

Uitvoerenden

1e viool: Lonneke van Straalen (viool en leiding), Azra Rustempašić, Alba Gonzalez Blanco, Renata Dzihasova, Deniz Kaynarsoy, Vukica Rašović
2e viool: Tsveta Boneva, Sarah Stiegler, Nerea Gimeno Pelaez, Wieke Kramer, Lisanne Clignett
Altviool: Mirjanne Horlings, Andreia Martins Florindo, Julia Baas, Nouschka van Schaik
Cello: Emma Zarzuela Castro, Vittorio Zelocchi, Gábor Béres, Joost de Boer
Contrabas: Tadas Čeliauskas, Daniel Almonacid Prieto
Fluit: Maria Navarro
Hobo: Lisette Honhoff, Fabiana Lazazzara
Klarinet: Femke van den Bergh, Eugene Lai
Fagot: Andreea Viviana Chirpac, Edgar Karpenskis
Hoorn: Chris Nicolai, Ilia Ioannou

Locatie
Grote Zaal

Lunchpauzeconcert Klassiek

Gratis | Prins Claus Conservatorium Kamerorkest

Geweest

De Gratis Lunchpauzeconcerten als springplank voor zowel je weekend als voor aanstormend talent; op vrijdagmiddag gebeurt het in ons pand, en daar ben je voor de vertrouwde prijs van noppes bij. De lunchpauzeconcerten zijn ook online te volgen via YouTube en Facebook.

Prins Claus Conservatorium Kamerorkest bestaat uit getalenteerde jonge musici die hun passie voor muziek graag delen met hun publiek. Ze worden tijdens dit concert geleid door violiste Lonneke van Straalen die in 2017 haar collectief Pynarello startte. Pynarello maakte direct indruk met hun vernieuwende aanpak van het spelen van grote symfonieën die uitgevoerd worden zonder bladmuziek en zonder dirigent. Tijdens dit concert speelt het Kamerorkest van het Prins Claus Conservatorium dan ook de symfonie van Mozart uit het hoofd.

Het Prins Claus Conservatorium is zeer verbonden met de noordelijke samenleving en heeft tegelijkertijd internationale uitstraling en niveau. De missie is het opleiden van inspirerende musici die het verschil maken in de samenleving. Onder het motto ‘Share your talent. Move the world.’ daagt het conservatorium haar studenten uit om hun talent en passie voor muziek te delen met de wereld om hen heen.

Lees hier het programmablad van het concert.