Ontdek het programma

Alle lunchpauzeconcerten
Zaal open
Aanvang
Verwacht einde
Locatie
Hertz

Lunchpauzeconcert Jazz

Gratis | HKU Large Ensemble (olv. Corrie van Binsbergen)

incl. servicekosten

De Gratis Lunchpauzeconcerten als springplank voor zowel je weekend als voor aanstormend talent; op vrijdagmiddag gebeurt het in ons pand, en daar ben je voor de vertrouwde prijs van noppes bij.

Het HKU Large Ensemble staat onder leiding van componist, gitarist en bandleider Corrie van Binsbergen. Corrie is actief geweest in een zeer breed muzikaal spectrum en speelde met tal van verschillende bands en groepen, in pop, jazz en geïmproviseerde muziek, muziek voor theater- en dansproducties, opnamesessies, TV-shows en zelfs het circus. Deze zeer brede muzikale achtergrond is terug te horen in haar muziek. Ze heeft haar eigen karakteristieke stijl ontwikkeld zowel in het spelen als in het componeren en hiermee zal ze zowel bandleider als componist zijn voor het HKU Large Ensemble.

 

Corrie over dit project:
Met Zappa's motto "A mind is like a parachute. It doesn't work if it is not open" in gedachten wil ik met een grote groep werken die niet alleen bestaat uit studenten van J&P, maar ook uit studenten K-H en M3.0. Dus graag strijkers, houtblazers, koperblazers, slagwerk/malletisten, pauken: join the club!

Entreebewijs

Reserveer je gratis ticket vanaf vrijdag 10.00 uur op de dag van het lunchpauzeconcert. Tickets kun je reserveren via de website of bij de kassa in de centrale hal. De lunchconcerten zijn toegankelijk voor iedereen boven de 8 jaar. Let op: vijf minuten voor aanvang sluiten de zaaldeuren, laatkomers kunnen wij helaas niet toelaten.