ontdek het programma

alle lunchpauzeconcerten
Zaal open
Aanvang
Verwacht einde
Uitvoerenden

DUOed:
Jihye Hwang
geprepareerde piano
Davide Montagnoli geprepareerde percussie

Programma

Notes trading
Whales
Song nr. 2
Free improvisation (met Selene Zuppardo | zang)
Drops (met Selene Zuppardo | zang)
Brainstorm

Locatie
Grote Zaal

Lunchpauzeconcert Jazz

Gratis | DUOed

Geweest

Kijk de livestream hierboven terug. Wil je meer lunchpauzeconcerten bekijken? Ga naar Studio TivoliVredenburg voor ons uitgebreide online archief of abonneer je op ons YouTube kanaal.


De vrijdagmiddag staat garant voor een muzikale inwijding van je weekend, want in het wekelijkse gratis lunchpauzeconcert hoor je de allergrootste muzikale beloftes.

Verstilling, experiment en avant-garde vormen de rode draad in de zoektocht naar nieuwe geluiden en onontdekte muzikale landschappen van DUOed. Rechtstreeks vanaf onze buren - het Utrechts Conservatorium - belooft dit duo tot grote muzikale hoogte te stijgen. Sterker nog, dat doen ze allang: onconventionele muzikale structuren en verlengde technieken maken ze met gemak eigen. Zo nemen ze de techniek van de prepared instruments - met nieuwe en onontdekte klankkleuren tot gevolg - mee naar deze muzikale inwijding van je weekend.

Entreebewijs
Reserveer je gratis ticket vanaf vrijdag 10.00 uur op de dag van het lunchpauzeconcert. Tickets kun je reserveren via de website of bij de kassa in de centrale hal. De lunchconcerten zijn toegankelijk voor iedereen boven de 8 jaar. Let op: na aanvang (12:30) is de zaal niet meer toegankelijk, laatkomers kunnen wij helaas niet toelaten.