Alle lunchconcerten

ontdek het programma
Zaal open
Aanvang
Verwacht einde
Programma

Nader te bepalen

Uitvoerenden

Armani Salim

Locatie
Cloud Nine

Lunchconcert Jazz

Gratis | ARMANI

Geweest

De Lunchconcerten zijn elke vrijdag de springplank voor zowel je weekend als voor aanstormend talent. Neem je bammetjes mee en bewonder de talenten van de toekomst, afkomstig van alle conservatoria van Nederland en het allermooiste is dat de toegang gratis is.

Let op: de lunchconcerten waren eerder de lunchpauzeconcerten. 

Je hoort invloeden van pop, soul, funk en power ballads.

Armani's songs tonen rauwe emoties; ze bezingt de pijn, de woede, de angst en het hartzeer - maar ook de hoop, de vrede en de kracht om opnieuw te beginnen. Haar EP is een product van onopgeloste emoties, onuitgesproken angsten, een hoopvol begin en keerpunten die elk stukje leven de moeite waard maken om voor te vechten.

Armani: 

Geboren en getogen in de diepte van het Midden-Oosten, Aleppo Syrië, groeide een ziel met een brandende passie genaamd Armani op als levend bewijs dat dromen uitkomen, ongeacht uit welke wereld je komt.

Toch werd het leven twijfelachtig. In een wereld die in brand staat, had Armani een strijd die ze zelf moest voeren, en dat is wanneer ze zich tot muziek wendde en besloot haar verhaal te delen; haar dagelijkse hoogte- en dieptepunten.

Toen Armani aan haar nieuwe leven en haar studie aan het Utrechts Conservatorium begon, zag ze kansen voor een frisse start om elke lach, elke traan, elke mislukking en elk succes te omarmen, en zo begon haar reis naar persoonlijke vrede te midden van haar storm. Armani brengt haar gelijknamige debuut EP "ARMANI" uit tijdens haar helende reis, waarin ze de betekenis van het leven herontdekt.

Entreebewijs

Reserveer je gratis ticket vanaf vrijdag 10.00 uur op de dag van het lunchconcert. Tickets kun je reserveren via de website of bij de kassa in de centrale hal. De lunchconcerten zijn toegankelijk voor iedereen boven de 8 jaar. Let op: vijf minuten voor aanvang sluiten de zaaldeuren, laatkomers kunnen wij helaas niet toelaten.