ontdek het programma

Alle lunchpauzeconcerten
Aanvang
Verwacht einde
Uitvoerenden

Zang: Laura de Bruijn

Gitaar: Rik Jasker

Toetsen: Tom Luttikholt

Bas: Reijer Wildeman

Drums: Daan Jonker

Locatie
Cloud Nine

Lunchpauzeconcert Jazz

Gratis | LOE.

incl. servicekosten

De Gratis Lunchpauzeconcerten als springplank voor zowel je weekend als voor aanstormend talent; op vrijdagmiddag gebeurt het in ons pand, en daar ben je voor de vertrouwde prijs van noppes bij.

Via verkronkelde Nederlandstalige teksten over de verwarrende gevoelens van een opgroeiende jongvolwassene, neemt ‘LOE.’ je op een associatieve manier mee in een scherpzinnig verhaal. Herkenbare onderwerpen als de angst voor de toekomst, dissociatieve gevoelens, verdwalen in de liefde en de tijd als wegstromend water worden omhelsd door dromerige, sferische maar ook explosieve alt-popmuziek. De debuut EP van LOE. heet ‘VLOED’ en is sinds juni overal te beluisteren. LOE.’s muziek heeft invloeden uit kleinkunst en is geïnspireerd door de muziek van onder andere Wende, Spinvis, Typhoon en Eefje de Visser. LOE. tourde in maart met de Pop College Tour in een week door heel Nederland. Ze speelden op plekken als EKKO (Utrecht), 013 (Tilburg) en Patronaat (Haarlem). Afgelopen zomer stonden ze op verschillende festivals en zijn op dit moment aan het werken aan hun eerste album.

Entreebewijs
Reserveer je gratis ticket vanaf vrijdag 10.00 uur op de dag van het lunchpauzeconcert. Tickets kun je reserveren via de website of bij de kassa in de centrale hal. De lunchconcerten zijn toegankelijk voor iedereen boven de 8 jaar. Let op: vijf minuten voor aanvang sluiten de zaaldeuren, laatkomers kunnen wij helaas niet toelaten.