vrijdag 22 januari 2016

Lunchpauzeconcert

Strijkorkest van HKU

geweest
uitvoerenden

Strijkorkest van HKU

locatie
vrijdag 22 januari 2016

Lunchpauzeconcert

Strijkorkest van HKU

geweest

Gratis lunchpauzeconcerten in Hertz

Jong Talent in Hertz, vrijdagmiddag 12.30 uur

Studenten van het Utrechts Conservatorium, het Koninklijk Conservatorium in Den Haag, winnaars van het Prinses Christina Concours, jonge ensembles van de Nederlandse Strijkkwartet Academie en andere jonge talenten vormen al jaren de vaste kern in de programmering van de gratis lunchpauzeconcerten op vrijdagmiddag in Hertz. De programma’s zijn net zo veelzijdig als het instrumentarium en de voorkeuren van de studenten. De ene week romantische liederen met pianobegeleiding, de week erop bewerkingen voor een saxofoonensemble of klassieke strijkkwartetten. Op onze website staan telkens de laatste programmagegevens. 

Houdt u bij de lunchpauzeconcerten a.u.b. rekening met het volgende:

- Neem de tijd om op tijd te zijn. Het duurt een paar minuten om van de hoofdingang van TivoliVredenburg naar Hertz te komen. Zorg er daarom voor dat u uiterlijk vijf minuten voor aanvang aanwezig bent. Laatkomers kunnen niet naar binnen. En bij grote belangstelling geldt: vol = vol.

- In principe zijn lunchpauzeconcerten in Hertz, onze kamermuziekzaal. Toch kan het een enkele keer voorkomen dat het concert in een andere zaal plaatsvindt. Kijk daarvoor op de website. Onze medewerkers wijzen u de weg.

- In tegenstelling tot wat soms in huis-aan-huisbladen staat of op sommige websites, is er niet altijd op vrijdag een lunchpauzeconcert. Wilt u zekerheid: kijk dan op onze website of bel met een van onze kassamedewerkers: 030 2314544.

- Voor bezoekers geldt een minimumleeftijd van 8 jaar.

Zie ook