Ontdek het programma

Alle lunchconcerten
Zaal open
Aanvang
Verwacht einde
Programma

Selaocoe: Ibuyile l’Africa
Sanz: Los Canarios
Debussy: Cortège
Mendes/Nucci: Chorado
Deda: Bulgarian Traditional
Mendelssohn: Denn er hat seinen Engeln befohlen
de la Guerre: Céphale et Procris
Fairouz: Kanu Ya Habibi
de Falla: La Vida Breve
Kovacs: Ballad at the end of time
de Abreu: Tico Tico
Casulana: Morir non può il mio cuore
Pixinguinha/ Barro: Carinhoso
Goodwin: Hunting Wabbits
Corea: Armando’s Rhumba (Encore)

Uitvoerenden

Fluit: Iara de Carvalho Perillo
Hobo: Anai Telletxea Aguilera
Klarinet: Salome Etter
Fagot: Celia Matamoro
Saxofoon: Lisa Schreiber
Hoorn: Christian Fisalli
Trompet: Gerardo Gianolio
Trombone: Joan Gimeno
Contrabas: Anneke Attema
Slagwerk: Ivan Gianakis

Locatie
Hertz

Lunchconcert Klassiek

Gratis | jongNBE

Geweest

De Lunchconcerten zijn elke vrijdag de springplank voor zowel je weekend als voor aanstormend talent. Neem je bammetjes mee en bewonder de talenten van de toekomst, afkomstig van alle conservatoria van Nederland en het allermooiste is dat de toegang gratis is. De lunchconcerten zijn ook online te volgen via YouTube en Facebook.

Let op: de lunchconcerten waren eerder de lunchpauzeconcerten. 

Het jong Nederlands Blazers Ensemble, kortweg jongNBE, is een ensemble van jonge talentvolle musici van de Nederlandse conservatoria, sommige al klaar, andere nog midden in hun opleiding. Het ensemble bestaat uit 10 musici (fluit, hobo, klarinet, fagot, hoorn, trompet, saxofoon, (bas)trombone, slagwerk en contrabas/basgitaar) en wordt gecoacht door ervaren musici van het NBE. Spelen in het jongNBE biedt jonge musici een fantastisch leertraject in samenspel, programmering en presentatie. Het jongNBE vormt de kweekvijver van het Nederlands Blazers Ensemble.

Thuis 

Gesprekken, het uitwisselen van ideeën, het delen van momenten en herinneringen, dit alles creëert een gevoel van saamhorigheid en een thuisgevoel. Het jongNBE met 10 muzikanten uit 7 verschillende landen brengt deze gesprekken op het podium. In hun programma komt elk stuk uit een andere hoek van de wereld. De unieke combinatie van variërende nummers en stukken laat zien hoe verrijkend het kan zijn om samen te komen, een gesprek te voeren en de verschillende invloeden iets nieuws te laten worden.

Entreebewijs: 

Reserveer je gratis ticket vanaf vrijdag 10.00 uur op de dag van het lunchconcert. Tickets kun je reserveren via de website of bij de kassa in de centrale hal. De lunchconcerten zijn toegankelijk voor iedereen boven de 8 jaar. Let op: vijf minuten voor aanvang sluiten de zaaldeuren, laatkomers kunnen wij helaas niet toelaten.