Ontdek het programma

Alle lunchconcerten
Zaal open
Aanvang
Verwacht einde
Programma

Rossini: Sonate No. 1 (arr. Mark Walton)
Grundman: Bagatelle en Caprice voor vier klarinetten
Strietman: Musiquettes
Debussy: Petite Suite (arr. Russel S. Howland)
Jacob: Scherzetto; Pavane; Gopak

Uitvoerenden

Razvan Husti
Iris van Loosdrecht
Kep de Groot
Tijmen Weijermars
Linda Jans
Céleste Zewald
Umut Dasgol
Jiaqiang Li
Sònia Risvanoglu Collado
Purcell de Noten

Locatie
Hertz

Lunchconcert Klassiek

Gratis | ClariNext o.l.v Céleste Zewald

Geweest

De Lunchconcerten zijn elke vrijdag de springplank voor zowel je weekend als voor aanstormend talent. Neem je bammetjes mee en bewonder de talenten van de toekomst, afkomstig van alle conservatoria van Nederland en het allermooiste is dat de toegang gratis is. De lunchconcerten zijn ook online te volgen via YouTube en Facebook.

HKU Utrechts Conservatorium is één van de oudste muziekopleidingen van Nederland (in 2025 blaast de school 150 kaarsjes uit!) en is sinds jaar en dag te vinden in het hartje van Utrecht aan de Mariaplaats. In twee gebouwen, het K&W-gebouw en het hoofdgebouw, zijn zo'n 500 studenten iedere dag aan de slag in alle genres en op alle instrumenten; Klassieke Muziek, Historische Uitvoeringspraktijk, Jazz & Pop, Muscian 3.0 en Opleiding Docent Muziek. Centraal in de onderwijsfilosofie van HKU Utrechts Conservatorium staat de overtuiging dat studenten het best leren door hen ontwikkelruimte te bieden; ruimte om te groeien als musicus en als mens. Meerstemmigheid en het vermogen om te werken vanuit meerdere perspectieven, in steeds wisselende contexten, staan hierin centraal.

Let op: de lunchconcerten waren eerder de lunchpauzeconcerten. 

Entreebewijs: 

Reserveer je gratis ticket vanaf vrijdag 10.00 uur op de dag van het lunchconcert. Tickets kun je reserveren via de website of bij de kassa in de centrale hal. De lunchconcerten zijn toegankelijk voor iedereen boven de 8 jaar. Let op: vijf minuten voor aanvang sluiten de zaaldeuren, laatkomers kunnen wij helaas niet toelaten.