Zaal open
Aanvang
Verwacht einde
Uitvoerenden

Yung-Tuan Ku percussie, spel en muziek

Praktische informatie
Locatie

Dit concert vindt plaats in het Wilde Westen. 

Everard Meijsterlaan 1b
3533 CK Utrecht

Het Wilde Westen is goed bereikbaar met de fiets en met de auto. In de buurt is er gelegenheid om op straat te parkeren. Het Wilde Westen is toegankelijk voor mensen met een beperking.

In de zaal

Er zijn geen vaste zitplaatsen. Vrijwilligers van het IKFU zullen je ontvangen op de locatie en de kaartcontrole uitvoeren.

Luna (3+) 10:30

Internationaal Kamermuziekfestival Utrecht

Geweest

Niets heeft zo’n magische aantrekkingskracht als de maan. Mensen uit alle landen en windstreken bezingen haar, dichten haar krachten toe, vereren haar als een godin of zien de maan met zijn vriendelijke gezicht als een vriend die altijd weer terugkeert. Wat zouden we graag eens een kijkje nemen op de maan. Leeft er iemand? Zijn er geluiden te horen?

In Luna brengt Yung-Tuan de maan even dichtbij. Op inventieve wijze creëert ze met een grote trom haar eigen maanlandschap en komen we er eindelijk achter wat die donkere vlekken zijn op de maan, wie er rondkruipen en wat er zo rommelt en ritselt.

Na afloop van de voorstelling mag het publiek zelf experimenteren met schaduw. Ook zijn er instrumenten om op/mee te spelen.

Luna is ontwikkeld en geproduceerd in Studio MAPA Nederland.

‘Voor het jonge publiek is het een half uurtje vrij fantaseren en associëren op de muziek en de beelden die Yung-Tuan Ku aanbiedt.’Theaterkrant

Bekijk de trailer:

Luna is een tekstloze slagwerkvoorstelling waarin live gespeelde muziek het magische beeld schept.  Language no problem.

Dit concert vindt plaats in het Wilde Westen. 

Internationaal Kamermuziekfestival Utrecht

Het Internationaal Kamermuziekfestival Utrecht presenteert muziek in kleine bezetting op het allerhoogste niveau.

Meer IKFU