Programma

Zaal open: 9.30
Aanvang: 10.00
Verwacht einde: 10.30

Zaal open: 11.30
Aanvang: 12.00
Verwacht einde: 12.30

Uitvoerenden

Yung-Tuan Yu regie, spel, percussie

Locatie
Pandora
Koop met korting

Als je vier of meer concerten koopt, krijg je 20% korting op de totaalprijs met de kortingscode KC2324. Koop zes of meer concerten en ontvang 25% korting met de kortingscode KV2324. Bekijk hier hoe het werkt en voor welke concerten dit geldt.

Luna (3+)

de maan voor even dichtbij

incl. servicekosten

De reguliere kaartverkoop voor dit concert start op zaterdag 1 april. Op donderdag 23 maart start de exclusieve voorverkoop voor ons klassieke seizoen 23-24. 

‘In de maneschijn, in de maneschijn…’ Veel kinderliedjes bezingen de maan. Maar hoe ziet de maan eruit? Kun je de maan dichterbij halen? Percussionist Yung-Tuan Yu kan dat. Zonder woorden beschrijft ze het maanlandschap, verklaart ze de donkere vlekken en betovert ze alle toehoorders van 2 tot 102 jaar en ouder. Na afloop van de voorstelling mag het publiek zelf experimenteren met schaduw. Ook zijn er instrumenten om op/mee te spelen.

Luna is een tekstloze slagwerkvoorstelling waarin live gespeelde muziek het magische beeld schept.  Language no problem.

‘Voor het jonge publiek is het een half uurtje vrij fantaseren en associëren op de muziek en de beelden die Yung-Tuan Ku aanbiedt.’Theaterkrant

Bekijk de trailer:

Zie ook

My First Festival (All ages)

Het leukste festival voor de hele familie

Kriebel (2+)

Een peuterconcert dat alle zintuigen kriebelt

Stapel (1+)

Een speelse ontdekkingstocht vol muzikale bouwstenen