Verwacht einde
Programma

Zaal open: 9.30
Aanvang: 10.00
Verwacht einde: 10.30

Zaal open: 11.30
Aanvang: 12.00
Verwacht einde: 12.30

Uitvoerenden

Yung-Tuan Ku regie, spel, percussie

Locatie
Pandora
Extra informatie
Koop met korting

Als je vier of meer concerten koopt, krijg je 20% korting op de totaalprijs met de kortingscode KC2324. Koop zes of meer concerten en ontvang 25% korting met de kortingscode KV2324. Bekijk hier hoe het werkt en voor welke concerten dit geldt.

Bekijk andere kortingsmogelijkheden, zoals de CJP-pas en U-Pas, hier.

Adviesleeftijd

Bij onze familieconcerten hanteren we een minimumleeftijd. Dat doen we om je een richtlijn te geven. De adviesleeftijd (voor kinderen van 3 jaar en ouder) is gebaseerd op de inhoud en/of de stijl van een voorstelling. Maak je eigen inschatting. We wensen je veel plezier!

Over de makers - Frisse Oren

De makers van Luna

Frisse Oren
Frisse Oren maakt poëtische en tegendraadse muziekvoorstellingen. Ze helpen jonge kinderen (6 maanden t/m 6 jaar) ontdekken hoe leuk het is om muziek te maken en om er naar te luisteren. Maar ook voor de oudere broertjes of zusjes en de (groot)ouders valt er van alles te genieten. Stapel laat zien hoeveel je kunt doen met een flinke dosis creativiteit en fantasie. Andere voorstellingen van Frisse Oren zijn Stapel (1+) en Hebbes.

Luna is ontwikkeld en geproduceerd in Studio MAPA Nederland
Stichting MAPA – Moving Academy for Performing Arts is een theaterorganisatie die intensieve, korte trainingsprogramma’s in artistiek leiderschap en teambuilding en workshop in theatertechniek geeft met de focus op belichting en projectie.

Initiatief en muziek: Yung-Tuan Ku
Yung-Tuan heeft in 2010 haar bachelor percussie behaald aan de National Taiwan Normal University. Hierna heeft ze in 2015 aan het Conservatorium van Amsterdam haar master percussie Cum Laude afgerond.

Coaching: Ide van Heiningen (MAPA)
Ide van Heiningen richtte in 1969 de technische theatergroep Perspekt op waarvan hij 13 jaar artistiek leider was. Daarna was hij oprichter van mimestudio Haarlem, was 6 jaar directeur van het Nederlands Mime Centrum en docent mime en theatertechniek aan de Amsterdamse Mime-opleiding. In 1991 werd hij directeur van de Europese Mime Federatie en sinds juni ’93 bestaat de stichting Moving Academy for Performing Arts (MAPA).

Muzikale adviezen: Marc Alberto
Marc Alberto is een duizendpoot; zo is hij onder andere elektronisch muzikant, componist, saxofonist en geluidsartiest.

 

Luna (3+)

de maan voor even dichtbij

Geweest

‘In de maneschijn, in de maneschijn…’ Veel kinderliedjes bezingen de maan. Maar hoe ziet de maan eruit? Kun je de maan dichterbij halen? Percussionist Yung-Tuan Yu kan dat. Zonder woorden beschrijft ze het maanlandschap, verklaart ze de donkere vlekken en betovert ze alle toehoorders van 2 tot 102 jaar en ouder. Na afloop van de voorstelling mag het publiek zelf experimenteren met schaduw. Ook zijn er instrumenten om op/mee te spelen.

‘Voor het jonge publiek is het een half uurtje vrij fantaseren en associëren op de muziek en de beelden die Yung-Tuan Ku aanbiedt.’Theaterkrant

Bekijk de trailer:

Luna is een tekstloze slagwerkvoorstelling waarin live gespeelde muziek het magische beeld schept.  Language no problem.