zondag 15 maart 2020

Luisterplaatsen Groot Meezingconcert 2020

afgelast
19:30
zaal open
20:00
aanvang
21:20
verwachte eindtijd
locatie
zondag 15 maart 2020

Luisterplaatsen Groot Meezingconcert 2020

afgelast

Dit concert is afgelast naar aanleiding van de maatregelen die het RIVM adviseert. Zo hopen ook wij de verdere verspreiding van het coronavirus (COVID-19) tegen te gaan. We gaan voor zoveel mogelijk evenementen in maart op zoek naar een alternatieve datum. Gezien de omvang van ons programma kan het een aantal weken duren voordat er meer informatie is over dit concert. Als dit concert kan worden verplaatst, worden ticketkopers daar zo snel mogelijk over geïnformeerd. Je vindt actuele algemene informatie hier.

Op zondag 15 maart vindt de lustrum editie van het Groot Meezingconcert plaats. Ook dit jaar met begeleiding van het Radio Filharmonisch Orkest.”  Niet meedoen, maar wel komen luisteren? Koop dan een luisterkaart via deze pagina. Toch liever meedoen? U kunt zich hier inschrijven.

Het Groot Omroepkoor, vocale solisten, meezingers en het Radio Filharmonisch Orkest staan onder leiding van de Amerikaanse dirigent Martin Wright, voormalig chef-dirigent van het Groot Omroepkoor, in deze bijzondere uitvoering.

Het Groot Meezingconcert staat open voor iedereen die van zingen houdt. De unieke en spirituele beleving van het samen zingen staat centraal: beginnende en ervaren zangers zijn welkom.

Uitgevoerd worden Mozarts Ave verum corpus en Requiem. Wat is er heerlijker dan mee te kunnen zingen met deze meeslepende operamelodieën?

 

 

Zie ook