Bekijk het klassieke seizoen

Hertz op Zondag
Zaal open
Aanvang
Verwacht einde
Rang 1
Regulier
€ 31,-
Rang 2
Regulier
€ 27,-
Rang 3
Regulier
€ 23,-
Inclusief servicekosten, garderobe en pauzedrankje.
Programma

Fauré Dolly Suite voor piano vier handen
Debussy Chansons de Bilitis
Ravel Histoires Naturelles
Schubert Fantasie voor piano vier handen

Uitvoerenden

Lucie Horsch zang en piano
Thomas Oliemans zang en piano

Locatie
Hertz
Koop met korting

Als je vier of meer concerten koopt, krijg je 20% korting op de totaalprijs met de kortingscode KC2324. Koop zes of meer concerten en ontvang 25% korting met de kortingscode KV2324. Bekijk hier hoe het werkt en voor welke concerten dit geldt.

Lucie Horsch & Thomas Oliemans

Fauré, Debussy, Ravel & Schubert

incl. servicekosten, pauzedrankje & garderobe

Supertalenten kijken graag over hun grenzen heen. Tijdens een speciaal recital kruipen twee musici van wereldklasse uit hun comfortzone en gaan op klassieke safaritocht, wat resulteert in verrassend samenspel. Artist-in-residence Lucie Horsch verruilt haar blokfluit niet alleen voor de piano, ze gaat ook zingen. Bariton Thomas Oliemans begeleidt zichzelf op de piano.

Mezzosopraan Horsch
Uitzonderlijk getalenteerde musici willen ook wel eens uit de band springen. Lucie Horsch verovert de klassieke-muziekwereld met haar fabuleuze blokfluitspel. Maar ergens begon het te kribbelen. Haar hart voor muziek was groot genoeg om zich ook te bekwamen in de zang en het pianospel. Inmiddels is ze een volleerd mezzosopraan en treedt ze op in zalen als het Muziekgebouw Amsterdam.

Schubert
Zingen en pianospelen is een nieuwe liefde, en die wil Lucie Horsch maar al te graag delen met nog zo’n muziekavonturier. Bariton Thomas Oliemans maakt furore met zijn lied- en chansonrecitals waarbij hij zelf de pianopartijen voor zijn rekening neemt. Oliemans trad al op in het Concertgebouw Amsterdam, onder meer met Schuberts Winterreise. Liedmuziek van Schubert staat tijdens hun recital ongetwijfeld op het programma, maar het duo verrast ook met een wervelend quatre-mains.