Bekijk het klassieke seizoen

Meer Kamermuziek Specials
Zaal open
Aanvang
Verwacht einde
Vrije plaatskeuze
Regulier
€ 28,-
CJP
€ 22,40
Inclusief servicekosten.
Programma

Theo Loevendie Dance
Arabische en Nederlandse muziek

Uitvoerenden

Lonneke van Straalen viool
Jawa Manla ud

Locatie
Cloud Nine
Koop met korting

Als je vier of meer concerten koopt, krijg je 20% korting op de totaalprijs met de kortingscode KC2324. Koop zes of meer concerten en ontvang 25% korting met de kortingscode KV2324. Bekijk hier hoe het werkt en voor welke concerten dit geldt.

Bekijk andere kortingsmogelijkheden, zoals de CJP-pas en U-Pas, hier.

Ben je 29 jaar of jonger?

Dan kun je voor €12,50 naar dit concert. Kijk hier voor meer informatie.

Lonneke van Straalen & Jawa Manla

Stuwende klanken van de ud & lyriek van de viool

incl. servicekosten

Oost en west
Violist Lonneke van Straalen en ud-speler Jawa Manla ontmoetten elkaar voor het eerst muzikaal bij het muzikantencollectief Splendor. De samenwerking als duo beviel zo goed dat ze wederom bij elkaar zijn gekropen. Het resultaat is een programma waarbij werken van Theo Loevendie en vrouwelijke componisten klinken, oost en west elkaar ontmoeten en de stuwende klanken van de ud samenvallen met de lyriek van de viool.

Lonneke van Straalen
Ze is een van de meest avontuurlijke en ondernemende violisten van dit moment. Lonneke van Straalen richtte Pyranello op om de beleving van klassieke muziek avontuurlijker en speelser te maken. De musici spelen alles uit het hoofd en bewegen vrij over het podium. Daarnaast gaat ze allerhande onverwachte kamermuzikale liaisons aan, zoals met Jawa Manla.

Jawa Manla
De Syrische ud-speelster Jawa Manla vluchtte in 2015 met haar familie naar Nederland. Hier groeide ze uit tot een van de belangrijkste advocaten van de Syrische muziek in Nederland. Ze speelde in Orchestre Partout, het vluchtelingen orkest van Stichting De Vrolijkheid, ze heeft haar eigen ensemble Qasyoun en ze speelt geregeld met het Nederlands Blazers Ensemble mee.

Zin om na de show te blijven hangen? Kom dan langs bij Park 6, ons gratis toegankelijke en sfeervolle indoorpark op zeshoog! Speel gratis (arcade)games of pingpong, scoor een cocktail of speciaalbiertje en check videokunstwerk Canvas! www.tivolivredenburg.nl/park6

Zie ook

Nacht van de Viool

Van Jazz en klassiek tot Arabische maqam en Indiase raga

Pynarello

Ode aan de liefde

Joke Hermsen, Pieter van Loenen & Tobias Borsboom

Muziek & Literatuur