Aanvang
Uitvoerenden

Laura de Bruijn - Zang
Rik Jakser - Gitaar
Tom Luttikholt  - Toetsen
Reijer Wildeman -Bas en synthbas
Daan Jonker - Drums
& Koor

Locatie
Cloud Nine

LOE.

Eindexamen HKU

Geweest

Terwijl je kopje-onder gaat in de sprookjes achtige teksten, de indringende klanken van het bewegende koor en explosieve elektronische sounds, geeft LOE. in De Stem van de Zee een inkijkje in het leven van een met zorgen overspoelde jongvolwassene. De uren die te strak zitten, je hoofd die in een vissenkom voelt en het verdwalen in de liefde en de keuzes worden gekoppeld aan de klimaatcrisis. Hoe ziet de stad er straks uit als de zee buiten de lijnen van het land springt?

LOE. is Nederlandstalige poëziepop rondom zangeres Laura de Bruijn die samen met gitarist Rik Jasker hun debuut EP VLOED schreef. Ze zijn compleet met toetsenist Tom Luttikholt, bassist Reijer Wildeman en drummer Daan Jonker. Hun muziek heeft invloeden uit kleinkunst en is geïnspireerd door de muziek van o.a. Wende, Spinvis en Eefje de Visser.

LOE. tourde in 2022 met de Pop College Tour in een week door heel Nederland. Ze speelden op poppodia als EKKO (Utrecht), 013 (Tilburg) en Patronaat (Haarlem). Op dit moment zijn ze aan het werken aan hun volgende EP.