Aanvang
Uitvoerenden

Laura de Bruijn - Zang
Rik Jakser - Gitaar
Tom Luttikholt  - Toetsen
Reijer Wildeman -Bas en synthbas
Daan Jonker - Drums
& Koor

Locatie
Cloud Nine

LOE.

Eindexamen HKU

incl. servicekosten

Terwijl je kopje-onder gaat in de dromerige, maar indringende vocals van het bewegende koor en de explosieve spoken word omhuld door de elektronische sounds, geeft LOE. in De Stem van de Zee een inkijkje in het leven van de met zorgen overspoelde jongvolwassenen. Dissociatieve gevoelens, angst voor de toekomst en verdwalen in de keuzes worden gekoppeld aan de klimaatcrisis. Hoe ziet de stad er straks uit als de zee uit de lijnen van het land springt? 

LOE. is een Nederlandstalig poëziepop project rondom zangeres Laura de Bruijn die samen met gitarist Rik Jasker de debuut EP VLOED heeft geschreven. Ze zijn compleet met pianist Tom Luttikholt, bassist Reijer Wildeman en drummer Daan Jonker, allen studenten aan het Conservatorium Utrecht.

LOE.’s muziek heeft invloeden uit kleinkunst en is geïnspireerd door de muziek van onder andere Wende, Spinvis, Typhoon en Eefje de Visser. LOE. tourde in maart met de Pop College Tour in een week door heel Nederland. Ze speelden op plekken als EKKO (Utrecht), 013 (Tilburg) en Patronaat (Haarlem). Afgelopen zomer stonden ze op verschillende festivals en zijn op dit moment aan het werken aan hun eerste album.

Zie ook

Adi Oasis

Lotus Glow Tour 2023