ISH Dance Collective
Aanvang
Verwacht einde
Uitvoerenden

ISH Dance Collective

Livestream: Schoolconcert BroersZussen

ISH Dance Collective

Geweest

Deze voorstelling met de klas meemaken? Dit kan via Kunstcentraal. Alle scholen die het Kunstmenu en/of Cultuurprogramma afnemen krijgen de link naar deze voorstelling. Hier lees je meer informatie

Wat betekent het om de oudste, middelste of jongste te zijn? Broers en zussen hebben altijd een bijzondere band met elkaar. Of je elkaar in de haren vliegt of dat je elkaars beste vrienden bent, je bent je hele leven met elkaar verbonden.

In de dansvoorstelling ​BROERSZUSSEN ​wordt ingezoomd op het leven van twee broers en een zus. Elk kind met een eigen karakter. ​De stoere oude broer, die zich overal te oud voor voelt. Het middelste broertje dat de vrede bewaakt en het blije kleine zusje, dat overal enthousiast over is.

Dansmaker Carl Refos maakte eerder een preview van BROERSZUSSEN en wist hiermee de jonge kijker te pakken met zijn humor, energie en eigenzinnigheid. Laat je verrassen in deze energieke dansvoorstelling, waarin de stijlen Breakdance, Popping & Hip Hop samenkomen. BROERSZUSSEN​, herkenbaar voor jong en oud!

Deze schoolvoorstelling is een samenwerking tussen TivoliVredenburg en Kunstcentraal.