Talks, festivals, colleges en meer

Ons kennis & debatprogramma
Programma

De livestream begint om 21:00 uur.

Locatie
Grote Zaal
Attend
Facebook-event

Livestream: De Nieuwe Nachtmis

Vier - ook in 2020 - Kerst met muziek, theater en verdieping

Geweest

Deze livestream is niet meer terug te kijken. Bezoek Studio TivoliVredenburg voor ons uitgebreide online archief of abonneer je op ons YouTube kanaal.


 
Wil je meezingen met de Nederlandstalige liedjes, meer te weten komen over de sprekers of de persoonlijke motivatie van initiatiefnemer Oscar Kocken? Bekijk dan het programmaboekje.

Na het succes van de Nieuwe Nachtmis in 2019, beleef je ook deze Kerstavond een veelzijdig programma met muziek, theater, poëzie en journalistiek. Want juist na zo’n vreemd jaar als 2020 hebben we behoefte aan inspiratie en nieuwe inzichten. Van schrijvers, musici en andere makers. Samen gaan we op zoek naar antwoorden op vragen als: hoe blijven we met elkaar verbonden als we elkaar niet mogen aanraken, hoe kunnen we troost putten uit een gedeelde ervaring en welke lessen van 2020 nemen we mee naar het nieuwe jaar? Kruip op Kerstavond voor je scherm en bekijk dit unieke Kerstprogramma - vanuit de Grote Zaal in jouw huiskamer.

Dit doen we niet alleen: schrijver Abdelkader Benali componeert een speciale kerstwens voor ons, Denker des Vaderlands Daan Roovers biedt filosofische reflectie op een bewogen jaar en zangeres Michelle David zingt muziek die haar én anderen in deze vreemde tijden een hart onder de riem steken.

De presentatie is net als vorig jaar in handen van theatermaker en initiatiefnemer van de Nachtmis Oscar Kocken, dichter Iduna Paalman schrijft nieuwe poëzie voor deze vreemde tijden en satiricus Daan Windhorst presenteert een alternatief jaaroverzicht.

Ook is de kerstband onder leiding van Jan Groenteman weer van de partij, met solo's van zangeres Myrthe Huber en speciaal voor de Nachtmis geschreven muziek.


Kaartkopers ontvangen een inlogcode naar een beveiligde pagina waar de opname van de Nieuwe Nachtmis live gestreamd zal worden. Bekijk je het programma liever op een andere (Kerst)dag? Geen probleem - met de inloggegevens kan je het programma tot twee weken na Kerst terugkijken. De kaartverkoop stopt op 24 december om 22:15 uur.

De Nieuwe Nachtmis wordt mede mogelijk gemaakt door het Fentener van Vlissingenfonds.

Fotocredits:
Foto Daan Rovers: Ruud Pos
Foto Michelle David: Tom Leentjes