zaterdag 27 februari 2021

Livestream: Busch Trio

Tsjaikovski pianotrio

geweest
20:00
aanvang

Tijden zijn onder voorbehoud.

uitvoerenden

Busch Trio

programma

Aanvang: 20.00 uur

Josef Suk Elegie
Tsjaikovski Pianotrio

zaterdag 27 februari 2021

Livestream: Busch Trio

Tsjaikovski pianotrio

geweest

Je kunt dit concert vanaf 20:00 uur bekijken via een livestream op deze pagina. Om deze livestream te kunnen bekijken dien je een ticket gekocht te hebben via bovenstaande button. Bij aankoop ontvang je een persoonlijke inlogcode voor de livestream, te vinden in het pdf-bestand van je bevestigingsmail. Bekijk ook de veelgestelde vragen over onze livestreams.

Als je in de pers ‘verschrikkelijk goed’ wordt genoemd, dan schept dat verwachtingen. De broers Omri en Ori Epstein en Mathieu van Bellen maken die meer dan waar. In een dramatische en hartstochtelijke interpretatie brengen ze Tsjaikovski ten gehore: een van de meest romantische pianotrio’s uit het genre. Afgelopen november bracht het trio een nieuw album uit: Schubert Piano Trios, met daarop drie werken: Sonatensatz, Notturno en volgens het Busch Trio het grootste trio ooit geschreven, Op.100 in E Flat.

We zijn blij dat we onze geliefde musici ook in deze tijden een (online) podium kunnen blijven bieden. Met het aanschaffen van een streamticket, draag je hier uiteraard aan bij.