donderdag 24 maart 2016

Live on memory lane: The Kyteman Orchestra & Friends

Benefietoptreden Alzheimer Nederland

geweest
19:00
zaal open
support act
geen
locatie
donderdag 24 maart 2016

Live on memory lane: The Kyteman Orchestra & Friends

Benefietoptreden Alzheimer Nederland

geweest

Een uniek benefietoptreden van The Kyteman Orchestra & Friends: Kyteman, PAX, Niels Broos, Binkbeats, Maarten Vos en KO Brass. The Kyteman Orchestra staat bekend als een sterk collectief van stuk voor stuk geweldige muzikanten, dat het publiek onder leiding van Colin Benders (a.k.a. Kyteman) weet mee te nemen naar alle uithoeken van het muzikale spectrum. Maar ook los van het orkest stappen afzonderlijke leden met uitdagende en avontuurlijke acts het podium op. Bij dit unieke concert worden deze acts voor het eerst samengebracht op een podium, met The Kyteman Orchestra zelf ditmaal in een ondersteunende rol. Het belooft een concert te worden waar muzikanten zowel het publiek als elkaar zullen verrassen met uitdagende muziek vol contrasten die nog wel eens grenzelozer zou kunnen uitpakken dan we normaal al van Kyteman gewend zijn.

VIP tickets

Er is een beperkt aantal VIP tickets verkrijgbaar voor dit optreden. Een VIP ticket kost €60,- en geeft recht op een eigen stoel in het vak met het beste zicht en tevens een gratis welkomstdrankje. Update: de VIP tickets zijn uitverkocht!

Benefietoptreden Alzheimer Nederland

De opbrengst van dit optreden gaat volledig naar Alzheimer Nederland. Initiatiefnemer van het benefiet is concertorganisator Robert van Ommen, jaren nauw betrokken bij de successen van Kyteman en nu zelf getroffen door Alzheimer op een veel te jonge leeftijd.

Maar Robert is niet bij de pakken neer gaan zitten. Vanuit zijn achtergrond als concertorganisator wil hij iets voor anderen betekenen en bijdragen aan een oplossing voor deze impactvolle hersenziekte. Toen Colin Benders hoorde dat Robert door de ziekte Alzheimer getroffen was, raakte dit hem diep. Op Robert’s vraag aan Colin mee te werken aan een benefietconcert, hoefde hij dan ook niet lang na te denken. Dementie raakt één op de vijf mensen. Dit kan veranderen, daarvoor is onderzoek nodig en dat kost geld.

Doneren Alzheimer Nederland

Het concert is inmiddels uitverkocht. Wel is het natuurlijk nog mogelijk te doneren aan Alzheimer Nederland, zodat onderzoek naar deze hersenziekte mogelijk wordt gemaakt. Via deze link kun je nog een (extra) bijdrage geven!

Zie ook