Little Steven and the Disciples of Soul - TivoliVredenburg
Naar agenda
dinsdag 28 november 2017

Dit evenement heeft reeds plaatsgevonden.

Little Steven and the Disciples of Soul

featuring STEVIE VAN ZANDT (E St Band, Sopranos, Lillyhammer)

61,00

prijzen zijn inclusief servicekosten

support
geen support
aanvang
20:30
zaal open
19:30
classic rockgarage rockSoulfireGrote Zaal

Er zijn bij dit concert zowel zit- als staanplaatsen. Er is vrije plaatskeuze.

Na jarenlang naast Bruce Springsteen op het podium te hebben gestaan, startte Steven Van Zandt in de jaren tachtig zijn soloproject Little Steven and the Disciples of Soul. Dit jaar bracht hij, na meerdere succesvolle soloplaten, een nieuw album uit, genaamd Soulfire, dat voornamelijk bestaat uit covers. Toch zijn het nummers die Van Zandt door de jaren heen zelf geschreven heeft voor anderen en besloot hij ze nu toch ook zelf eens op te nemen. Met Soulfire keert Steven terug naar zijn Rhythm & Blues roots. De gitarist van Bruce Springsteens E Street Band is naast zijn carrière als muzikant ook bekend van zijn rol als Silvio Dante in The Sopranos én bedacht hij Lilyhammer waarin hij niet alleen de hoofdrol speelde, maar waarvoor hij ook de regie en de muziek voor zijn rekening nam. Verwacht een lekkere avond vol ‘New Jersey rock & soul’!

Voor dit concert zijn ook VIP upgrades te koop. Je kunt kiezen voor een Merchandise pakket upgrade (o.a. een gesigneerde poster en Groovin’ Is Easy op vinyl) of een Meet & Greet upgrade (o.a. foto en ontmoeting met Little Steven, gesigneerde poster, laminate). Om toegang te krijgen tot het concert is naast een eventuele upgrade in ieder geval een ticket voor het concert nodig (de upgrades geven geen toegang tot het concert). 

Wil je op de hoogte blijven van blues, roots, americana in TivoliVredenburg, schrijf je dan hier in voor de Rootsmailing die regelmatig verschijnt.

Wellicht vind je ook interessant

vr 23 feb 2018

Zwarte Koffie

za 10 feb 2018

Wicked Jazz Sounds

Disko special

vr 9 feb 2018

Wasserette (locatie: de Helling)

Cookie

Wij maken gebruik van cookies om je website- bezoek 'slimmer' te maken en omwille van statistieken.

Klik op onderstaande button om hiermee akkoord te gaan.

Akkoord