donderdag 19 maart 2020

Liszt Concours Recital 2 Kamermuziek

afgelast
19:30
zaal open
20:00
aanvang
22:15
verwachte eindtijd

Tijden zijn onder voorbehoud.

uitvoerenden

Leonardo Pierdomenico (Italië)
Irina Chistiakova (Rusland)
Ivan Vihor (Kroatië)
Tamta Magradze (Georgië)

locatie
donderdag 19 maart 2020

Liszt Concours Recital 2 Kamermuziek

afgelast

Dit concert is afgelast naar aanleiding van de maatregelen die het RIVM adviseert. Zo hopen ook wij de verdere verspreiding van het coronavirus (COVID-19) tegen te gaan. We gaan voor zoveel mogelijk evenementen in maart op zoek naar een alternatieve datum. Gezien de omvang van ons programma kan het een aantal weken duren voordat er meer informatie is over dit concert. Als dit concert kan worden verplaatst, worden ticketkopers daar zo snel mogelijk over geïnformeerd. Je vindt actuele algemene informatie hier.

Van 17 t/m 28 maart 2020 vindt het 12de Liszt Concours plaats in TivoliVredenburg. Het belooft een bijzondere editie te worden, want er vindt een primeur plaats: vanwege het Beethovenjaar 2020 staat er naast Liszt ook muziek van Beethoven op het programma van de deelnemers.

Veertien internationale pianisten geven drie recitals tijdens de eerste ronde van het concours, waaronder een kamermuziekconcert met violist Barnabás Kelemen. Daarna selecteert de jury drie finalisten, die zich vervolgens presenteren aan de wereld met zowel een solo recital als een finaleconcert met het Radio Filharmonisch Orkest.

Voor meer informatie over de deelnemers, kijk op www.liszt.nl.

Passe-partout Liszt Concours klik hier
Geldig voor alle sessies van het Liszt Concours in maart 2020, inclusief beide finales.