dinsdag 30 juni 2020

Liszt Concours Recital 1

Originele composities - sessie 11.00 uur

Bekijk hier het volledige programma van het

Liszt Concours 2020

10:30
zaal open
11:00
aanvang
20:50
pauze
22:10
verwachte eindtijd
uitvoerenden

Andrew Yiangou (Verenigd Koninkrijk)
Priscila Navarro (Peru)

 

locatie
dinsdag 30 juni 2020

Liszt Concours Recital 1

Originele composities - sessie 11.00 uur

Dit is het verplaatste concert van 18 maart 2020, naar aanleiding van de uitbraak van het coronavirus en het landelijk verbod op evenementen tot 1 juni 2020 van de Nederlandse overheid. Zo hopen ook wij de verdere verspreiding van het virus (COVID-19) tegen te gaan. Je vindt actuele algemene informatie hier.

Tickets blijven geldig voor de nieuwe datum, hiervoor hoeft geen actie ondernomen te worden. De kamermuziekronde (recital 2) en de finale solo zijn komen te vervallen. Over de restitutiemogelijkheid ook in het geval van verhindering ontvangen ticketkopers later meer informatie per e-mail. We zijn momenteel druk bezig de verschillende opties uit te werken, maar vanwege de omvang van ons programma kan dit enige tijd duren.

Je begrijpt vast dat deze situatie een grote impact heeft op onze organisatie. We vragen je daarom om onze website goed in de gaten te houden, en niet per e-mail of telefoon om meer informatie te vragen.

Liszt Concours 2020
Van 29 juni t/m 4 juli 2020 vindt het 12de Liszt Concours plaats in TivoliVredenburg. Het belooft een bijzondere editie te worden, want er vindt een primeur plaats: vanwege het Beethovenjaar 2020 staat er naast Liszt ook muziek van Beethoven op het programma van de deelnemers.

Veertien internationale pianisten geven twee recitals tijdens de eerste ronde van het concours. In verband met een ingekorte versie van het Concours wegens de verplaatsing is de kamermuziekronde (Recital 2) komen te vervallen.

Daarna selecteert de jury drie finalisten, die zich vervolgens presenteren aan de wereld met een finaleconcert met het Radio Filharmonisch Orkest.

Passe-partout klik hier
Geldig vooralle sessies van het Liszt Concours in juni/juli 2020, inclusief finale.

Zie ook