menu zoeken
Naar agenda
zondag 9 december 2018

Dit evenement heeft reeds plaatsgevonden.

Lily Allen

Britse electropopzangeres

39,-

Prijzen zijn inclusief servicekosten en garderobe.

support
S-X
aanvang
19:45
zaal open
19:00
locatie

De Engelse zangeres Lily Allen brak in 2006 door met de aanstekelijke zomerhit Smile, afkomstig van haar debuutalbum Alright, Still. Op haar tweede album It’s Not Me, It’s You (2009) vond ze haar eigen sound: electropop met even grappige als scherpe teksten. Met singles als Not Fair en 22 domineerde ze de hitlijsten, maar na haar derde album Sheezus (2014) laste Allen een pauze in, omdat ze niet helemaal achter dat album stond. Inmiddels is ze weer helemaal terug: dit jaar verscheen haar nieuwe album No Shame. De singles Trigger Bang, Higher en Three laten een divers en spannend geluid horen!

De support bij dit concert is de Engelse hiphop producer S-X. Hij werkte samen met o.a. Childish Gambino, J. Cole en Lil Wayne. Maar inmiddels maakt S-X ook eigen songs ‘Plans’ en ‘Still I Get’. Hij is ook geen onbekende van Lily Allen, want samen brachten ze het nummer ‘Something Better’ uit. Afgelopen jaar verscheen zijn debuutalbum ‘Reason’!

Bekijk hier een overzicht van al onze indieconcerten. Wil je op de hoogte blijven van ons indieprogramma, schrijf je dan hier in voor de mailing die we een paar keer per jaar versturen. 

Wellicht vind je ook interessant

di 18 dec 2018

Luwten

Spannende elektronische folkliedjes

do 24 jan 2019

DiCE no. 10

New pop music: Cavetown, RYD, Yusuf & more tba

zo 3 feb 2019

Esben and the Witch

Indierockband

Cookie

Wij maken gebruik van cookies om je website- bezoek 'slimmer' te maken en omwille van statistieken.

Klik op onderstaande button om hiermee akkoord te gaan.

Akkoord