zondag 9 december 2018

Lily Allen

Britse electropopzangeres

geweest
19:00
zaal open
19:45
aanvang

Tijden zijn onder voorbehoud.

support act
S-X
locatie
zondag 9 december 2018

Lily Allen

Britse electropopzangeres

geweest

De Engelse zangeres Lily Allen brak in 2006 door met de aanstekelijke zomerhit Smile, afkomstig van haar debuutalbum Alright, Still. Op haar tweede album It’s Not Me, It’s You (2009) vond ze haar eigen sound: electropop met even grappige als scherpe teksten. Met singles als Not Fair en 22 domineerde ze de hitlijsten, maar na haar derde album Sheezus (2014) laste Allen een pauze in, omdat ze niet helemaal achter dat album stond. Inmiddels is ze weer helemaal terug: dit jaar verscheen haar nieuwe album No Shame. De singles Trigger Bang, Higher en Three laten een divers en spannend geluid horen!

De support bij dit concert is de Engelse hiphop producer S-X. Hij werkte samen met o.a. Childish Gambino, J. Cole en Lil Wayne. Maar inmiddels maakt S-X ook eigen songs ‘Plans’ en ‘Still I Get’. Hij is ook geen onbekende van Lily Allen, want samen brachten ze het nummer ‘Something Better’ uit. Afgelopen jaar verscheen zijn debuutalbum ‘Reason’!

Bekijk hier een overzicht van al onze indieconcerten. Wil je op de hoogte blijven van ons indieprogramma, schrijf je dan hier in voor de mailing die we een paar keer per jaar versturen.