Zaal open
Aanvang
Verwacht einde
Uitvoerenden

Jet Berkhout verteller
Bernd van den Bos muzikale leiding en piano
Robert Baba viool
Gert Wantenaar accordeon

Locatie
Hertz
Extra informatie
Koop met korting

Als je vier of meer concerten koopt, krijg je 20% korting op de totaalprijs met de kortingscode KC2324. Koop zes of meer concerten en ontvang 25% korting met de kortingscode KV2324. Bekijk hier hoe het werkt en voor welke concerten dit geldt.

Bekijk andere kortingsmogelijkheden, zoals de CJP-pas en U-Pas, hier.

Jet Berkhout
Jet Berkhout studeerde Nederlands en Muziekwetenschap in Amsterdam en speelde daarnaast viool en piano in verschillende ensembles en orkesten. Sinds 2011 werkt ze bij AVROTROS en maakte ze de programma’s VIRUS en Opium. Momenteel is ze presentator van De Muziekfabriek en is ze regelmatig op televisie te zien als duider en pleitbezorger van klassieke muziek.
Adviesleeftijd

Bij onze familieconcerten hanteren we een minimumleeftijd. Dat doen we om je een richtlijn te geven. De adviesleeftijd (voor kinderen van 6 jaar en ouder) is gebaseerd op de inhoud en/of de stijl van een voorstelling. Maak je eigen inschatting. We wensen je veel plezier!

Liedjes van December (6+)

Een muzikale reis met Jet Berkhout

Geweest

Zie de maan schijnt door de bomen ♫♪ We kennen het allemaal, maar waar komt dat nou vandaan? In dit familieconcert duiken luisteraars van alle leeftijden samen met Jet Berkhout (NPO Klassiek, Khalid en Sofie) in het verhaal achter bekende kerst- en sinterklaasliedjes. En daar hoort natuurlijk ook muziek bij! Pianist Bernd van den Bos (Klassiekers met Kleinsma), violist Robert Baba en accordeonist Gert Wantenaar spelen vrolijk mee. 

Wat heeft Mozart te maken met Zie ginds komt de stoomboot? En hoe klinkt All I want for Christmas in klassieke stijl? Ontdek het in deze 'sing-a-long' voor de hele familie!