Zaal open
Aanvang
Verwacht einde
Volwassene
Volwassene
€ 13,-
Kind
Kind (t/m 18 jaar)
€ 10,-
Inclusief servicekosten.
Uitvoerenden

Jet Berkhout  verteller
Bernd van den Bos muzikale leiding en piano
Robert Baba  viool
Gert Wantenaar  accordeon

Locatie
Hertz
Extra informatie
Koop met korting

Als je vier of meer concerten koopt, krijg je 20% korting op de totaalprijs met de kortingscode KC2324. Koop zes of meer concerten en ontvang 25% korting met de kortingscode KV2324. Bekijk hier hoe het werkt en voor welke concerten dit geldt.

Jet Berkhout
Jet Berkhout studeerde Nederlands en Muziekwetenschap in Amsterdam en speelde daarnaast viool en piano in verschillende ensembles en orkesten. Sinds 2011 werkt ze bij AVROTROS en maakte ze de programma’s VIRUS en Opium. Momenteel is ze presentator van De Muziekfabriek en is ze regelmatig op televisie te zien als duider en pleitbezorger van klassieke muziek.
Adviesleeftijd

Bij onze familieconcerten hanteren we een minimumleeftijd. Dat doen we om je een richtlijn te geven. De adviesleeftijd (voor kinderen van 6 jaar en ouder) is gebaseerd op de inhoud en/of de stijl van een voorstelling. Maak je eigen inschatting. We wensen je veel plezier!

Liedjes van December (6+)

Een muzikale reis met Jet Berkhout

v.a. € 10,-

Bestel tickets

incl. servicekosten

Het perfecte familieconcert om de decembermaand mee te beginnen. Liedjes als Zie de maan schijnt door de bomen en Stille nacht zijn overbekend, maar waar komen ze vandaan? Jet Berkhout (NPO Klassiek, Khalid en Sofie) neemt haar jonge luisteraars mee naar de oorsprong van bekende kerst- en sinterklaasliedjes onder begeleiding van pianist Bernd van den Bos (Klassiekers met Kleinsma).

Deze ‘sing-a-long’ is een feest voor de hele familie!

Zie ook

Familie Vermi-Celli (5+)

muzikale roadtrip over aanpassen en jezelf zijn

De Muziekfabriek (6+)

Humoristische muziekvoorstelling met de vijf rietblazers van Calefax

Belle en het Beest (8+)

Muziektheatervoorstelling met het Balletorkest, gebaseerd op het beroemde sprookje