zondag 29 maart 2020

Libero Strijkorkest

afgelast
Bekijk de complete concertreeks

Klassiek in de stadskamer

13:00
aanvang

Tijden zijn onder voorbehoud.

uitvoerenden

Libero Strijkorkest

zondag 29 maart 2020

Libero Strijkorkest

afgelast

Dit concert is afgelast naar aanleiding van de maatregelen die het RIVM adviseert. Zo hopen ook wij de verdere verspreiding van het coronavirus (COVID-19) tegen te gaan. We gaan voor zoveel mogelijk evenementen in maart op zoek naar een alternatieve datum. Gezien de omvang van ons programma kan het een aantal weken duren voordat er meer informatie is over dit concert. Als dit concert kan worden verplaatst, worden ticketkopers daar zo snel mogelijk over geïnformeerd. Je vindt actuele algemene informatie hier.

Libero strijkorkest is een jong en spetterend ensemble dat door een groep professionele musici werd opgericht in 2016. Het orkest onderscheidt zich met jeugdig enthousiasme, uitbundige energie en een moderne manier van spelen: uit het hoofd en zonder dirigent!

Die vrijheid verbetert de kwaliteit van het samenspel en het contact: zowel tussen de musici onderling, als ook tussen musici en publiek.

Libero wil graag spelen voor publiek dat niet altijd de kans of de gewoonte heeft om naar traditionele klassieke concerten te gaan. Een pop-up concert midden in Hoog Catharijne is een prachtig middel om te laten zien dat klassieke muziek niet ouderwets en elitair is, maar juist springlevend en toegankelijk voor iedereen.