Let's Talk About Sex - TivoliVredenburg
Naar agenda
donderdag 8 maart 2018

Let’s Talk About Sex

Vier Vrouwendag met Mama Cash en Dipsaus

10,00

prijzen zijn inclusief servicekosten

line-up
Dipsaus
Hadjar Benmiloud
Nancy Jouwe
Ibtissam Abaaziz
Khadija Massaoudi
DJ Jasmín
aanvang
20:00
zaal open
19:30
cloud ninepodcastseksdipsausvrouwendag

Op 8 maart vieren we Internationale Vrouwendag met het Mama Cash Feminist Festival. Je hebt een unieke kans om een opname van de spraakmakende podcast Dipsaus bij te wonen en mee te praten met Anousha Nzume, Ebissé Rouw en Mariam El Maslouhi. We gaan live in gesprek over seks. Oh yeah!

Rondom vrouwen en seks hangt ook in 2018 nog steeds een sfeer van taboe, schaamte en onderdrukking. Welke rol spelen diverse culturele aannames hierin? Wat is ‘normaal’? Wat betekent #MeToo voor vrouwen en in het bijzonder voor vrouwen van kleur? Is het tijd voor een nieuwe seksuele revolutie van de vrouw? En is die hetzelfde voor alle vrouwen ongeacht afkomst? We gaan in gesprek met jou en andere vrouwen over de do’s en dont’s rondom een mooie, gezonde en lekkere seksuele relatie met ‘de ander’ en jezelf. Dit doen we in drie rondes met verschillende gasten: Nancy Jouwe, Hadjar Benmiloud en Ibtissam Abaaziz.

Khadija Massaoudi zingt tijdens het programma liedjes over de liefde.

Kom langs, voel je veilig en praat mee! Let’s talk about sex, baby!

Na afloop van de opname draait DJ Jasmín (ZeeZout, 30×30 in 030) sexy plaatjes om het gesprek en de heupen in beweging te houden.

Dipsaus is een podcast door en voor vrouwen van kleur en iedereen die geïnteresseerd is in een ander geluid. Gepresenteerd en opgericht door Anousha Nzume, Ebissé Rouw en Mariam El Maslouhi. Dipsaus is maatschappijkritisch, cultureel geïnteresseerd, politiek betrokken en altijd met een flinke schep humor, originaliteit en diepgewortelde eigenwijsheid.

Mama Cash is een fonds voor feministisch activisme, opgericht aan een Amsterdamse keukentafel in de jaren ’80. Dit programma is onderdeel van het Mama Cash Feminist Festival dat jaarlijks op Internationale Vrouwendag plaats vindt. Voor het complete programma zie mamacash.org/vrouwendag.

 

Wellicht vind je ook interessant

ma 12 mrt 2018

De onverwachte jaren zestig

Films, kunst en muziek voorbij de traditionele blik

di 27 mrt 2018

Femke Halsema over Vrijheid

Opening Vrijheidscolleges 2018

za 27 okt 2018

The International Burlesque Circus (locatie: de Helling)

The Monsters in Pyjamas Halloween edition

Cookie

Wij maken gebruik van cookies om je website- bezoek 'slimmer' te maken en omwille van statistieken.

Klik op onderstaande button om hiermee akkoord te gaan.

Akkoord