Zaal open
Aanvang
Programma

Dipsaus
Hadjar Benmiloud
Nancy Jouwe
Ibtissam Abaaziz
Khadija Massaoudi
Jasmín & Emma

Locatie
Cloud Nine
Attend
Facebook-event

Let's Talk About Sex

Vier Vrouwendag met Mama Cash en Dipsaus

Geweest

Op 8 maart vieren we Internationale Vrouwendag met het Mama Cash Feminist Festival. Je hebt een unieke kans om een opname van de spraakmakende podcast Dipsaus bij te wonen en mee te praten met Anousha Nzume, Ebissé Rouw en Mariam El Maslouhi. We gaan live in gesprek over seks. Oh yeah!

Rondom vrouwen en seks hangt ook in 2018 nog steeds een sfeer van taboe, schaamte en onderdrukking. Welke rol spelen diverse culturele aannames hierin? Wat is 'normaal'? Wat betekent #MeToo voor vrouwen en in het bijzonder voor vrouwen van kleur? Is het tijd voor een nieuwe seksuele revolutie van de vrouw? En is die hetzelfde voor alle vrouwen ongeacht afkomst?

We gaan in gesprek met jou en andere vrouwen over de do's en dont's rondom een mooie, gezonde en lekkere seksuele relatie met 'de ander' en jezelf. Dit doen we in drie rondes met verschillende gasten: Nancy Jouwe, Hadjar Benmiloud en Ibtissam Abaaziz. Theatermaker Khadija Massaoudi zingt tijdens het programma liedjes over de liefde.

Kom langs, voel je veilig en praat mee! Let's talk about sex, baby!
Na afloop van de opname draaien Jasmín (StrandedFM) en Emma sexy plaatjes om het gesprek en de heupen in beweging te houden.

Dipsaus is een podcast door en voor vrouwen van kleur en iedereen die geïnteresseerd is in een ander geluid. Gepresenteerd en opgericht door Anousha Nzume, Ebissé Rouw en Mariam El Maslouhi. Dipsaus is maatschappijkritisch, cultureel geïnteresseerd, politiek betrokken en altijd met een flinke schep humor, originaliteit en diepgewortelde eigenwijsheid.

Mama Cash is een fonds voor feministisch activisme, opgericht aan een Amsterdamse keukentafel in de jaren '80. Dit programma is onderdeel van het Mama Cash Feminist Festival dat jaarlijks op Internationale Vrouwendag plaats vindt. Voor het complete programma zie mamacash.org/vrouwendag.