Naar agenda
dinsdag 22 januari 2019

Let's Dense

Stad van Morgen #6

7,50

prijzen zijn inclusief servicekosten en garderobe

aanvang
20:00
zaal open
19:30
eindtijd
21:30
club ninestedentoekomstaortaduic

Het wordt tijd voor duidelijke keuzes over waar, welke functies en voor wie gebouwd wordt. En over de manier waarop. Hoe ‘dicht’ willen we bouwen? Zijn de aangewezen gebieden voldoende voor de grote vraag? Welk sturingsmechanismen kan en wil de gemeente inzetten om bij te dragen aan kwalitatieve, gevarieerde, voor iedereen toegankelijke stad?

Is de Utrechtse tango op de krappe woningmarkt innovatief genoeg om aan de grote hoeveelheid en gevarieerde woonvraag te voldoen? Kunnen alle uitdagingen die op ons afkomen goed meegenomen worden? Is er voldoende plek om naast wonen ook te werken en te recreëren in de stad? In de lecture Let’s Dense gaan we in gesprek over de kracht van ontwerp bij één van de heetste topics; de verdichtingsopgave van Utrecht.

Stad van Morgen
Stad van Morgen is een programma van Architectuurcentrum Aorta in samenwerking met TivoliVredenburg en De Utrechtse Internet Courant. In deze serie lectures over de toekomst van onze leefomgeving ontrafelen we de uitdagingen voor de stad van morgen. Foto door Robert Oosterbroek voor Stad van Morgen.

Kennis & Debat in TivoliVredenburg
Dit programma is onderdeel van het Kennis & Debat-programma van TivoliVredenburg. Maandelijks een update krijgen met al het programma? Schrijf je dan in voor de Kennis & Debat-nieuwsbrief.

Wellicht vind je ook interessant

wo 27 mrt 2019

Het Grote Brexit College

za 6 okt 2018

Festival van het Nederlandse Lied

za 29 sep 2018

Nacht van de Poëzie

het Literatuurhuis presenteert

Cookie

Wij maken gebruik van cookies om je website- bezoek 'slimmer' te maken en omwille van statistieken.

Klik op onderstaande button om hiermee akkoord te gaan.

Akkoord