Menu Sluit Agenda Zoeken Kassa
dinsdag 12 maart 2019

Let's Dense

Stad van Morgen #6

€ 7,50

Bestel tickets

Inclusief servicekosten & garderobe.

aanvang
20:00
zaal open
19:30
eindtijd
22:00
locatie
dinsdag 12 maart 2019

Let's Dense

Stad van Morgen #6

€ 7,50

Bestel tickets

Inclusief servicekosten & garderobe.

Let op: dit programma stond aanvankelijk op 19 februari geprogrammeerd.

Het wordt tijd voor duidelijke keuzes over waar, welke functies en voor wie gebouwd wordt. En over de manier waarop. Hoe ‘dicht’ willen we bouwen? Zijn de aangewezen gebieden voldoende voor de grote vraag? Welk sturingsmechanismen kan en wil de gemeente inzetten om bij te dragen aan kwalitatieve, gevarieerde, voor iedereen toegankelijke stad?

Is de Utrechtse tango op de krappe woningmarkt innovatief genoeg om aan de grote hoeveelheid en gevarieerde woonvraag te voldoen? Kunnen alle uitdagingen die op ons afkomen goed meegenomen worden? Is er voldoende plek om naast wonen ook te werken en te recreëren in de stad? In de lecture Let’s Dense gaan we in gesprek over de kracht van ontwerp bij één van de heetste topics; de verdichtingsopgave van Utrecht.

Stad van Morgen
Stad van Morgen is een programma van Architectuurcentrum Aorta in samenwerking met TivoliVredenburg en De Utrechtse Internet Courant. In deze serie lectures over de toekomst van onze leefomgeving ontrafelen we de uitdagingen voor de stad van morgen. Voor meer informatie en om op te hoogte te blijven van de activiteiten van Aorta kun je je inschrijven voor de Aorta-nieuwsbrief. Foto door Robert Oosterbroek voor Stad van Morgen.

Kennis & Debat in TivoliVredenburg
Dit programma is onderdeel van het Kennis & Debat-programma van TivoliVredenburg. Maandelijks een update krijgen met al het programma? Schrijf je dan in voor de Kennis & Debat-nieuwsbrief.

Ook interessant

za 16 feb 2019

René Froger

Met orkest

vr 22 mrt 2019

Dana Winner

Theatershow eerste liefde…muziek

wo 27 mrt 2019

Het Grote Brexit College

Cookie

Wij maken gebruik van cookies om je website- bezoek 'slimmer' te maken en omwille van statistieken.

Klik op onderstaande button om hiermee akkoord te gaan.

Akkoord