Zaal open
Aanvang
Verwacht einde
Support act
nog niet bekend
Locatie
Hertz
Attend
Facebook-event

Lera Lynn

Afgelast

afgelast

Dit concert is afgelast vanwege corona, het is helaas niet gelukt een vervangende datum te vinden. Er is een e-mail met meer informatie gestuurd naar de ticketkopers. 

Er zijn alleen zitplaatsen bij dit concert, is er vrije stoelkeuze.

Wanneer je de duistere pop-noir en americana van de Texaanse singer-songwriter Lera Lynn voor het eerst hoort, zie je haar meteen voor je op het kleine podium van een schimmig café. Precies die rol vervulde ze in het tweede seizoen van de veelgeprezen HBO-serie True Detective. Lynn bracht in True Detective haar eigen werk, wat haar carrière een flinke boost gaf – zo scoorde het indringende The Only Thing Worth Fighting For meer dan tien miljoen streams op Spotify. Waar Lynn op haar eerdere albums samenwerkte met artiesten als Rosanne Cash, Rodney Crowell, Shovels & Rope en Dylan Leblanc, nam ze haar jongste album On My Own (2020) volledig in haar eentje op. Het resultaat? Een plaat die tegelijk intiem en majestueus klinkt en volstaat met donkere, in tremolo-effecten gedompelde, gitaarsongs.

Meer roots & americana?
In onze podcast Shelter From The Storm duikt onze host Stijn Buijst in de wereld van de americana & roots met gasten als Tim Knol, Judy Blank & DeWolff. Benieuwd? Beluister de podcast via deze link.