menu zoeken
Naar agenda
zaterdag 17 februari 2018

Dit evenement heeft reeds plaatsgevonden.

Legowelt (DJ set) (locatie: De Helling)

en upsammy, 030303 DJ’s & A.V

14

Prijzen zijn inclusief servicekosten.

aanvang
23:00
eindtijd
05:00
leeftijd
18+ (ID verplicht)

Tickets verkrijgbaar via de site van de Helling. 

Er is niemand als Legowelt. Sinds zijn opkomst in de vroege jaren '90 vanuit de zogenaamde 'Dutch West Coast' en de Intergalactic FM familie, heeft Legowelt zichzelf ontwikkeld tot één van de meest gerenommeerde producers van De Lage Landen. Eind 2017 bracht Legowelt zijn album 'Legendary Freaks In The Trash Of Time' uit op het Rotterdamse Clone Records. De plaat is een levendige collectie van twaalf zeer uiteenlopende nummers, uiteenlopend van hermit house, Memphis rap en slowjam electro tot aan Amiga 1200 technorave en kosmische spaceweed trance en alles daar tussenin. Tijd om hem weer naar Utrecht te halen!

Naast Legowelt komt Thessa Torsing - beter bekend als upsammy - naarDe Helling. Thessa is één van de meest veelbelovende DJ's uit Utrecht. Als een graag geziene gast in onder andere De School in Amsterdam en Bar in Rotterdam, is ze de perfecte ondersteuning voor een zwaargewicht als Legowelt.

Naast upsammy komen ook de acid-legendes van 030303 en jong Haags talent A.V het soundsystem van De Helling op de proef nemen.

Er is een beperkt aantal early bird kaarten verkrijgbaar voor €9. Normale kaarten kosten €14 in de voorverkoop en €15 aan de deur.

Wellicht vind je ook interessant

do 27 dec 2018

3e Keesdag met Kees van Hondt

pan-Europese volksmuziek, polkapop en aanverwante humppakletsers

za 22 dec 2018

AlascA

Nederlandse indiefolkband

di 5 feb 2019

Death Cab For Cutie

Amerikaanse indiepopband

Cookie

Wij maken gebruik van cookies om je website- bezoek 'slimmer' te maken en omwille van statistieken.

Klik op onderstaande button om hiermee akkoord te gaan.

Akkoord