menu zoeken
Naar agenda
vrijdag 14 december 2018

Dit evenement heeft reeds plaatsgevonden.

Lefto

In de Helling

8

Prijzen zijn inclusief servicekosten.

zaal open
23:00
eindtijd
05:00
leeftijd
18+ (ID verplicht)
locatie

Er is een beperkt aantal early birds beschikbaar voor €8,-. Reguliere tickets kosten €14,- in de voorverkoop en €15,- aan de deur. 

Op 14 december komt niemand minder dan Lefto met een 3-uurs set naar Utrecht! Er zijn maar weinig DJ's die hun succes te danken hebben aan het draaien van andermans muziek. Ben UFO, J Rocc en Benji B zijn hier goede voorbeelden van, maar zeker ook de sympathieke Brusselaar genaamd Lefto.

Lefto is al meer dan twintig jaar een van de smaakmakers binnen de Europese scene. Zijn stijl kan het best worden omschreven als een energieke mix tussen hiphop, uk bass, electronica en jazz. Met residencies op Studio Brussel en Gilles Peterson's Worldwide FM, optredens op festivals als Dimenions, rec. en natuurlijk Dour, een van de dikste Boiler Room sets ooit en daarnaast ook nog een eigen documentaire-serie op de Vlaamse nationale TV (In Transit) is Lefto een bijzonder bezige baas. Op 14 december maakt hij in De Helling zijn debuut. Iets om niet te missen.

Support komt van geboren Utrechter en vaste Appelsap-, Bassline-, BBQ- en Operator-dj Lion Kojo én aanstormend talent en Stranded FM-resident Ajabu.

Wellicht vind je ook interessant

za 8 jun 2019

Rob de Nijs

Theatershow Niet voor het laatst

ma 22 apr 2019

Cristina Branco

Wereldberoemde Fadista

wo 10 apr 2019

Ruben Hein

Boventoon solo tour

Cookie

Wij maken gebruik van cookies om je website- bezoek 'slimmer' te maken en omwille van statistieken.

Klik op onderstaande button om hiermee akkoord te gaan.

Akkoord