Menu Sluit Agenda Zoeken Winkelwagen
vrijdag 14 december 2018

Lefto

In de Helling

geweest
zaal open
23:00
verwachte eindtijd
05:00

Tijden zijn onder voorbehoud.

leeftijd
18+ (ID verplicht)
locatie
vrijdag 14 december 2018

Lefto

In de Helling

geweest

Er is een beperkt aantal early birds beschikbaar voor €8,-. Reguliere tickets kosten €14,- in de voorverkoop en €15,- aan de deur. 

Op 14 december komt niemand minder dan Lefto met een 3-uurs set naar Utrecht! Er zijn maar weinig DJ's die hun succes te danken hebben aan het draaien van andermans muziek. Ben UFO, J Rocc en Benji B zijn hier goede voorbeelden van, maar zeker ook de sympathieke Brusselaar genaamd Lefto.

Lefto is al meer dan twintig jaar een van de smaakmakers binnen de Europese scene. Zijn stijl kan het best worden omschreven als een energieke mix tussen hiphop, uk bass, electronica en jazz. Met residencies op Studio Brussel en Gilles Peterson's Worldwide FM, optredens op festivals als Dimenions, rec. en natuurlijk Dour, een van de dikste Boiler Room sets ooit en daarnaast ook nog een eigen documentaire-serie op de Vlaamse nationale TV (In Transit) is Lefto een bijzonder bezige baas. Op 14 december maakt hij in De Helling zijn debuut. Iets om niet te missen.

Support komt van geboren Utrechter en vaste Appelsap-, Bassline-, BBQ- en Operator-dj Lion Kojo én aanstormend talent en Stranded FM-resident Ajabu.