Verwacht einde
Locatie
TivoliVredenburg
Attend
Facebook-event

Le Guess Who? 2022 | Zaterdag

Vierdaags festival voor avontuurlijke en grensverleggende muziek

Bestel tickets

Met als ondertitel A Celebration of Sound is Le Guess Who? een van de meest vooruitstrevende festivals ter wereld. Het festival presenteert artiesten en geluiden die op andere podia nauwelijks te zien en horen zijn. De 15e jubileumeditie vindt plaats van 10 t/m 13 november 2022 in Utrecht. Vier dagen lang neemt Le Guess Who? de stad over met shows van meer dan 150 artiesten die optreden in popzalen, theaters, kerken, oude fabriekspanden en clubs.

Op zaterdag 12 november vind je op het programma o.a. de mysterieuze, Zweedse experimentele rockgroep Goat; Japanse underground legende Keiji Haino; muzikant en dichter Moor Mother in samenwerking met rapper billy woods; het Tsjechische duo Irena & Vojtěch Havlovi, bestaande uit twee altviolisten; Kinshasa's KOKOKO!, die de harde, maar explosief creatieve realiteit van de Congolese stad soundtrackt; de spaarzame en verhalende composities van de Britse muzikant en actrice Keeley Forsyth; de Oostenrijkse componist en saxofonist Muriel Grossman, samen met haar veelgeprezen kwartet; en Slauson Malone 1, die invloeden uit hiphop en jazz samenbrengt om onderwerpen binnen het zwarte politieke denken uit te dragen.

TICKETS

Vierdaagse passe-partouts voor Le Guess Who? 2022 kosten €158,00; dagkaarten zijn verkrijgbaar voor €58,00 (incl. servicekosten) via leguesswho.com/tickets.

Zie ook

Footprints Festival

Traditionele en moderne geluiden vermengd met invloeden uit verre windstreken

Kevin Morby

Melancholische indierock

Aldous Harding

Eigenzinnige en mysterieuze indiefolk