donderdag 10 november 2022

Le Guess Who? 2022

Vierdaags festival voor avontuurlijke en grensverleggende muziek

bekijk ons volledige

indieprogramma

16:00
aanvang

Tijden zijn onder voorbehoud.

locatie
TivoliVredenburg
donderdag 10 november 2022

Le Guess Who? 2022

Vierdaags festival voor avontuurlijke en grensverleggende muziek

Le Guess Who? is een festival voor grensverleggende muziek en cultuur. Het Utrechtse festival, dat plaatsvindt door de hele stad, presenteert o.a. muziek, film, beeldende kunst van artiesten en kunstenaars die op andere grote festivals en podia weinig te zien en te horen zijn, maar juist inspireren en verrassen. Elk jaar neemt Le Guess Who? in november vier dagen lang de stad Utrecht over, met meer dan 150 optredens, tentoonstellingen, vertoningen en voorstellingen in popzalen, kerken, theaters, ateliers, filmhuizen, musea, oude fabriekspanden, clubs en buurthuizen.

Door de jaren heen is het betrekken van gastcuratoren een internationaal bejubeld kenmerk geworden van Le Guess Who? Deze gastcuratoren nodigen hun inspiraties en gelijkgestemde artiesten – met zowel gevestigde namen als opkomende acts – uit om op te treden op het festival.

De vijftiende editie van Le Guess Who? vindt plaats van 10 t/m 13 november 2022 in Utrecht. Vierdaagse passe-partouts voor het festival zijn verkrijgbaar voor €158,00 (incl. servicekosten) via leguesswho.com/tickets. Dagkaarten zijn later verkrijgbaar. Optredende artiesten worden later bekend worden gemaakt.

Zie ook

wo 14 sep 2022

Ólafur Arnalds

IJslandse multi-instrumentalist combineert klassiek en elektronica tot melancholische neoklassieke muziek

za 19 mrt 2022

Alex Cameron

Minimalistische electro gecombineerd met heerlijke 80’s-synthpop

zo 27 mrt 2022

Psychedelic Porn Crumpets

Psychedelische rock voor fans van Tame Impala en King Gizzard and the Lizard Wizard