zaterdag 13 november 2021

Le Guess Who? 2021 | Zaterdag

Vierdaags festival voor grensverleggende muziek en cultuur

€ 46

incl. servicekosten & garderobe

Uitverkocht
12:00
aanvang
23:59
verwachte eindtijd

Tijden zijn onder voorbehoud.

locatie
TivoliVredenburg
zaterdag 13 november 2021

Le Guess Who? 2021 | Zaterdag

Vierdaags festival voor grensverleggende muziek en cultuur

€ 46

incl. servicekosten & garderobe

Uitverkocht

Le Guess Who? is een festival voor grensverleggende muziek en cultuur van over de hele wereld. Het festival presenteert artiesten en geluiden die op andere podia nauwelijks te zien en horen zijn, maar juist uitdagen en inspireren. De veertiende editie vindt plaats van 11 t/m 14 november 2021 in Utrecht. Vier dagen lang neemt Le Guess Who? de stad Utrecht over met shows van meer dan 150 artiesten, die optreden in popzalen, theaters, kerken, oude fabriekspanden en clubs.

Op zaterdag 13 november vind je op het programma o.a. de activistische jazz van Damon Locks’ Black Monument Ensemble; de Zanzibarische zangeres Siti Muharam, de achterkleindochter van taarab-legende Siti Binti Saad; de Tunesisch-Belgische muzikant, dichter, schrijver, actrice en beeldend kunstenaar Ghalia Benali met haar nieuwe sufi-project ‘Hadret Ishq’; Duma, het boegbeeld van de underground metalscene in Nairobi; Alogte Oho & His Sounds of Joy, een belangrijke nieuwe stem in de Ghanese Frafra Gospel-scene; en het Franse psychedelische rockduo The Limiñanas.

TICKETS

Vierdaagse passe-partouts voor Le Guess Who? 2021 kosten €133,00; dagkaarten zijn verkrijgbaar voor €46,00 (incl. servicekosten) via leguesswho.com/tickets.

Zie ook

za 6 nov 2021

Fatoumata Diawara

Mix van afrobeat, jazz, funk en soul

zo 7 nov 2021

Black Lips

Garagerockband laveert tussen punk, country, psychedelica, rockabilly en blues

ma 21 feb 2022

Big Thief

Zinderende, melodieuze indierock met uitstapjes naar psychedelische folkrock