vrijdag 12 november 2021

Le Guess Who? 2021 | Vrijdag

Vierdaags festival voor grensverleggende muziek en cultuur

v.a. € 46

incl. servicekosten & garderobe

Uitverkocht
12:00
aanvang
23:59
verwachte eindtijd

Tijden zijn onder voorbehoud.

locatie
TivoliVredenburg
vrijdag 12 november 2021

Le Guess Who? 2021 | Vrijdag

Vierdaags festival voor grensverleggende muziek en cultuur

v.a. € 46

incl. servicekosten & garderobe

Uitverkocht

Le Guess Who? is een festival voor grensverleggende muziek en cultuur van over de hele wereld. Het festival presenteert artiesten en geluiden die op andere podia nauwelijks te zien en horen zijn, maar juist uitdagen en inspireren. De veertiende editie vindt plaats van 11 t/m 14 november 2021 in Utrecht. Vier dagen lang neemt Le Guess Who? de stad Utrecht over met shows van meer dan 150 artiesten, die optreden in popzalen, theaters, kerken, oude fabriekspanden en clubs.

Op vrijdag 12 november vind je op het programma o.a. de Gambiaans-Britse grime- en hiphopartiest Pa Salieu; de Brusselse rapper Zwangere Guy, met even aangrijpende als brutale teksten; Egyptisch ensemble Mazaher, een van de laatste beoefenaars van het Zãr ritueel; de in Colombia geboren experimentele producer Lucrecia Dalt; Flohio, een van de meest aangrijpende stemmen in de Britse hiphop en grime van het moment; en de Nederlands-Surinaamse vocalist, producer en componist Pink Oculus die haar nieuwste project ‘Before Wisdom’ presenteert.

TICKETS

Vierdaagse passe-partouts voor Le Guess Who? 2021 kosten €133,00; dagkaarten zijn verkrijgbaar voor €46,00 (incl. servicekosten) via leguesswho.com/tickets.

Zie ook

ma 21 feb 2022

Big Thief

Zinderende, melodieuze indierock met uitstapjes naar psychedelische folkrock

za 6 nov 2021

Fatoumata Diawara

Mix van afrobeat, jazz, funk en soul

zo 7 nov 2021

Black Lips

Garagerockband laveert tussen punk, country, psychedelica, rockabilly en blues