CHECK ONS

INDIEPROGRAMMA
Aanvang
Zaal open
Locatie
TivoliVredenburg
Attend
Facebook-event

Le Guess Who? 2019 - Zondag

Vierdaags festival voor avontuurlijke en grensverleggende muziek

Geweest

Le Guess Who? is een festival voor grensverleggende muziek van over de hele wereld. Het bevraagt het bestaande en omarmt het onbekende. De dertiende editie vindt plaats van 7 t/m 10 november in Utrecht. Vier dagen lang neemt Le Guess Who? de stad Utrecht over: artiesten treden op in popzalen, theaters, kerken, clubs en oude fabriekspanden.

In 2019 presenteert het festival o.a. programma’s van zes curatoren, die een geheel eigen programma met optredens van hun inspiratiebronnen en gelijkgestemde artiesten samenstellen. Dat zijn deze editie de baanbrekende Malinese muzikant Fatoumata Diawara; de Nederlandse fashionfuturist Iris van Herpen & geluidskunstenaar Salvador Breed; de Noorse multidisciplinaire artiest Jenny Hval; de elektronische producer The Bug; de New Yorkse avant-gardecomponist Patrick Higgins; en de psychedelische krautrockband Moon Duo.

Programma zondag 10 november
O.a. de Malinese Grammy-genomineerde zangeres Fatoumata Diawara; de Indiase iconische zangeres Asha Puthli, wiens nummers gesampled werden door o.a. Notorious B.I.G. en Jay-Z; Holly Herndon presenteert haar baanbrekende nieuwe album ‘PROTO’ live en in een georkestreerde setting; de Chileense psych/krautrock van Föllakzoid; de speelse en inventieve post-punkpop van Cate Le Bon; De meedogenloze mengelmoes van Tropcial Fuck Storm; de Malinese rapper Master Soumy; Nivhek, het nieuwe project van Groupers Liz Harris; de cubaanse pianist Roberto Fonseca met een breed scala van muzikale tradities en genres; en de multidisciplinaire performance Dossier X. Hier vind je het tijdschema.

Ticket
Dagkaarten voor de zondag van Le Guess Who? kosten €48. De vierdaagse passe-partouts zijn uitverkocht. De genoemde prijzen zijn inclusief servicekosten.

Meer info via www.leguesswho.com.